OT: co do Clonazepamu to pamiętam, że wystarczyły 2mg i gubiłem się we własnym mieszkaniu. Pytałem się co chwilę gdzie moje okulary, gdzie portfel, gdzie to, gdzie tamto.
Podsumowując Alprazolam jest bardzo przyjemmmmmmmmm
Uściski [H]owicze.
pozdro
E; na wsi nie mieszkam ale jak zobaczylem paragon to ostro sie zdziwilem ta sama firma apteka etc dalbym fote recki ale wyjebalem bylo ponad 28 :wall: , i ponawiam pyt czy relka 5 pomoze bezbolesnie zastapic alpre ? 3mta sie
kukurica pisze:Da sie gdzies kupic xanax bez recpty?
Wydaje mi sie, że w poniedziałki i piątki.Musisz dopytać.
kukurica pisze:Da sie gdzies kupic xanax bez recpty?
A do tematu na zjazd z alpry mam 2 paki rolek 5 i pake lorafenu 2,5 , ale jest lighowo patrząc na dawki jakie brałem . W każdym razie z alpra koniec na czas dłuuższy .
dziś już 5 dzień bez, ale wbiłem do apteki po pake 0,5 afo- 20,70
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany
Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.