pozdro
E; na wsi nie mieszkam ale jak zobaczylem paragon to ostro sie zdziwilem ta sama firma apteka etc dalbym fote recki ale wyjebalem bylo ponad 28 :wall: , i ponawiam pyt czy relka 5 pomoze bezbolesnie zastapic alpre ? 3mta sie
kukurica pisze:Da sie gdzies kupic xanax bez recpty?
Wydaje mi sie, że w poniedziałki i piątki.Musisz dopytać.
kukurica pisze:Da sie gdzies kupic xanax bez recpty?
A do tematu na zjazd z alpry mam 2 paki rolek 5 i pake lorafenu 2,5 , ale jest lighowo patrząc na dawki jakie brałem . W każdym razie z alpra koniec na czas dłuuższy .
dziś już 5 dzień bez, ale wbiłem do apteki po pake 0,5 afo- 20,70
A wiec ze tak powiem diazepam + lora na zjazd z alpry sednio, chyba ze przy malyh dawkach ktos jechal
u mnie 2 paki rolek +lorek sprawiy ze czulem sie normanie i dobrze spalem , nie powem ze niedzala bo zdnych obawow absty nie odczuem ale przy mojej tolerce musialbym miec tira rol bo wychdzi b neekonomicznie juz nie mam nic tylko to co plywa we mnie , ale juz dzs bede mial cos na daszy dtx sam nie wiem co ale moj "lekarz" cos wykombiowal ciekawe co... bo stw. ze jak mi nie idzie sam cos wymysli hehe
Dlatego teraz ich bojkotuję (głównie chodzi o słoik, nie będę szeleścił jak debil wyciągając 4-5 tabletek, czasami nie wypada) i kupuję "Xanax 2mg w słoiku (TM)" który nie poszedł w górę i ciągle kosztuje ok. 75zł czasami mniej, także płaci się tyle co za podróbkę, a czasami trochę mniej...
Trudno się przyzwyczaić do tych kostek na początku, za długie są, no i słoik dużo większy, te od Afobamu są idealne, można wygodnie nosić i wygodnie schować przy sobie tak, że nikt z brzydkimi intencjami go nie znajdzie.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.