Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 803 / 40 / 0
podpinam się pod powyższe: mieszanie thiocodinu z colą nie chroni żołądka przed działaniem sulfogwajakolu, fakt, że póki co nie czujesz negatywnych efektów nic nie znaczy
Kondensator pisze:
...
czas po jakim dana osoba zaczyna ww. odczuwać zależy od indywidualnych predyspozycji (ja np. po kilkumiesięcznej przerwie od thio mogę się pobawić przez tydzień-dwa, następnie wraca ból utrzymujący się nawet do trzech dni), niemniej jednak szkodliwość sulfogwajakolu nie podlega dyskusji, a cola go nie neutralizuje
per rectum ad astra
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
  • 12 / / 0
Wpierdalam od 2 lat codziennie głównie thio bo jestem leniwym chujem ale nie mam zamiaru się spierać o długość stażu z daną substancją.
Źle się wyraziłem kola według mnie opóźnia robienie się wrzodów taką mam teorię względem mojego organizmu a czemu tak uważam ?
Zrobiłem niby eksperyment jednego dnia thio popite wodą drugiego colą na następny dzień żołądek mniej dokuczał ale to tylko moja teoria wyssana z dupy i dobrze że mnie ktoś poprawił bo jeszcze by se ktoś to wziął do serca i myślał że cola uchroni od wrzodów xD
Sam żałuję że nie robiłem ekstrakcji i nie słuchałem bardziej doświadczonych tak więc niech nowi się uczą żeby trzymać się z dala od sulfogówna :old:

Przypominam, że temat to Ekstrakcja kodeiny z Antidolu, do dyskusji nad szkodliwością zażywania thiocodinu istnieje osobny temat - jj
  • 191 / 7 / 0
Swego czasu raczyłem się omeprazolem - rano w dzień spodziewanego kodzenia z thioco. Wszystkie żołądkowe problemy znikały. Nie wiem na ile może osłabić komuś fazę, mi to robiło nieznacznie. Dopiero wypicie antka dało gwarancję na brak palącego bólu w brzuchu:) Zły temat ale i tak ćpający thioco znajdą, w każdym razie "polecam" antka
  • 423 / 12 / 0
Panowie przypomniała mi się sytuacja z przed ponad roku temu.Brałem po 6-8 pak thio i bylo git, i nagle zachcialo mi sie sprobowac antka jakis 5-6 raz w zyiu i robil mi ekstrakcje koleś któy robił to od kilku miesiecy, i jego klepnelo a mnie nie, na domiar zlego kolejnego dnia rpzyjalem jeszcze wieksza dawke z Antka, to bylo chyba 9 paczek, i NIC NIE POROBIŁO ! Jest jakieś inne wyjasnienie niz to ze po prostu jakimś cudem kumpel dwa razy zjebal ekstrakcje ? Do teraz tego nie rozumiem, mimo ze cpam kode od tamtego czasu praktycznie caly czas.
  • 12691 / 2456 / 0
Być może dostałeś wodę (bez kodeiny) : )
  • 174 / 11 / 0
Nigdy nie robiłem ekstrakcji, bo nie chciało mi się z tym jebać .
Raz tylko pytałem o Antidol ale akurat nie było.
Tym niemniej zamierzam spróbować na dniach i podzielić się doświadczeniem :cheesy:
Użyszkodnik jest aktywny na hyperrealu.
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
  • 3406 / 534 / 0
Ja też jak kiedykolwiek jeszcze przykodze to z antka, jeżeli jest u mnie dostępny. Co mi suflo zrył żołądek przechodzi ludzkie wymiary, wątpię żeby było to coś innego/zatrucie czymś innym...
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1016 / 97 / 0
@up, polecam syrop z prawoślazem, kefiry i jogurty które zawierają bakterie pomagające w odbudowie i ogólnie usprawniają działanie flaków. Tylko szukaj takich które naprawdę sporo tego mają a nie tylko kolorowe napisy "Fit", "Zdrowe" a w środku tylko cukier i jakieś śmieci dodające smaku czy kolorków. Ja nie miałem aż takiego dramatu ale to rozwiązanie pomogło po kilkudziesięciu dniach (oczywiście w tym czasie zero kody). Warto też zapytać lekarza o ewentualne leki, suplementy.

Co do tematu to zdarzyło mi się z głupiej ciekawości (nie byłem na ciśnieniu czy skręcie, brałem w tamtym okresie rzadko) łyknąć Antka bez ekstrakcji i zapić thio. Chciałem chyba się przekonać czy rzeczywiście coś się stanie. Pewnie się stało, ale gołym okiem tego nie zauważyłem, wątroba o sobie nie daje znać, badania ok. Nie polecam takich testów, mimo że w skali forum jedna paka bez ekstrakcji to jeszcze przedszkole.
The child is grown
The dream is gone
  • 1 / / 0
Witam, mam do was małe pytanko otóż skusilem się po wielu opowieściach spróbować kody, więc zakupiłem 3 opak. Antidolu i zabrałem się za ekstrakcję i właśnie tego płynu wyszło mi bardzo mało i mam takie pytanie czy to jest odpowiednia ilość po ekstrakcji czy ja coś zjebałem w trakcie? Tu macie zdj:
https://zapodaj.net/images/c7f6d22ee1a45.jpg
Dodam jeszcze że te 3 paczki miały iść na dwie osoby.
  • 167 / 14 / 0
28 marca 2016Kondensator pisze:
Antek jest dla cierpliwych też polecam Thio + cola co by się nie dorobić wrzodów.
No słuchaj musze Cię rozczarować, żadna cola Cie od wrzodów nie uchroni, czy zwykła czy zero. Masz tutaj żywy przypadek w postaci mojej osoby :)

żeby nie offtopować :
Zrobiłem w życiu tylko raz ekstracje, wyszło spoko, paracetamolu napewno za dużo nie było bo wątroba nie bolała(a np. po 3+g w Tramalu retard bolała), ale to nie dla mnie, jestem zbyt niecierpliwy na to, pozatym coś słabiej klepało, może za mało filtr wycisnąłem, nie wiem :) w każdym razie zostaje przy Thio jak wylecze żołądek :)
Uwaga! Użytkownik januszpe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.