Kondensator pisze:...
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
1. fragment interesującego wykładu
2. o samobóju bez nadętej bufonady
Źle się wyraziłem kola według mnie opóźnia robienie się wrzodów taką mam teorię względem mojego organizmu a czemu tak uważam ?
Zrobiłem niby eksperyment jednego dnia thio popite wodą drugiego colą na następny dzień żołądek mniej dokuczał ale to tylko moja teoria wyssana z dupy i dobrze że mnie ktoś poprawił bo jeszcze by se ktoś to wziął do serca i myślał że cola uchroni od wrzodów xD
Sam żałuję że nie robiłem ekstrakcji i nie słuchałem bardziej doświadczonych tak więc niech nowi się uczą żeby trzymać się z dala od sulfogówna :old:
Przypominam, że temat to Ekstrakcja kodeiny z Antidolu, do dyskusji nad szkodliwością zażywania thiocodinu istnieje osobny temat - jj
Raz tylko pytałem o Antidol ale akurat nie było.
Tym niemniej zamierzam spróbować na dniach i podzielić się doświadczeniem :cheesy:
Przeczyta twoją odpowiedź i odpowie na twój post, chyba że znów dostanie bana :cheesy:
Co do tematu to zdarzyło mi się z głupiej ciekawości (nie byłem na ciśnieniu czy skręcie, brałem w tamtym okresie rzadko) łyknąć Antka bez ekstrakcji i zapić thio. Chciałem chyba się przekonać czy rzeczywiście coś się stanie. Pewnie się stało, ale gołym okiem tego nie zauważyłem, wątroba o sobie nie daje znać, badania ok. Nie polecam takich testów, mimo że w skali forum jedna paka bez ekstrakcji to jeszcze przedszkole.
The dream is gone
https://zapodaj.net/images/c7f6d22ee1a45.jpg
Dodam jeszcze że te 3 paczki miały iść na dwie osoby.
28 marca 2016Kondensator pisze: Antek jest dla cierpliwych też polecam Thio + cola co by się nie dorobić wrzodów.
żeby nie offtopować :
Zrobiłem w życiu tylko raz ekstracje, wyszło spoko, paracetamolu napewno za dużo nie było bo wątroba nie bolała(a np. po 3+g w Tramalu retard bolała), ale to nie dla mnie, jestem zbyt niecierpliwy na to, pozatym coś słabiej klepało, może za mało filtr wycisnąłem, nie wiem :) w każdym razie zostaje przy Thio jak wylecze żołądek :)
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie
W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.