Mialem byc z dziewczyna ale zostawila mnie
05 stycznia 2024majstr pisze: co to było? więc kupilismy z ziomem niby MDMA krysztaly przypominały do złudzenia MDMA champagne ale po zarzyciu przezmnie 100mg jedyne co czułem to ogromny nieogar ogromne wkurwienie 0 empatii wrecz przeciwnie .. dyzinhibicje etc cała faza trwała z 2 godz zwały prawie nie było w smaku było słono-gorzko-kwaśne i trochę podrażniło język specyfik nie miał zbytnio żadnego zapachu
moje przypuszczenia to to że diler nas ojebal i sprzedał jakieś chlorowe gowno
z tego co czytałem to moj trip reaport pasuje do zludzenia do 4cmc ktore działa tylko w ciągu bądz do 3cec /4cec 3cmc napewno to nie było bo brałem wczesniej i faza byla inna
2. 100mg? Ile ważysz? Bo ja przy takiej dawce też bym nic dobrego nie czuł ale ważę ~80...
3. Może warto zainwestować w tanie testery zamiast brać na słowo to co seba zapodaje? :)
---------------------------------------------
@CieplaPoduszka Zostawiła w Sylwestra? "Bo to zła kobieta była" :)
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
11 grudnia 2020eMHZ pisze: Po ile u was teraz piguły latają? Bo zatrzymałem się na 2005 roku gdzie po 8 zł kupowałem. Jak poszło do góry? Interesuje mnie np. Kraków i ceny w tym mieście.
Kto kupuje jeszcze piguly? Sam kiedys bralem ale kilka razy sie naciąłem nawet z tych dobrych zrodel i tylko krysztal wchodzi w gre.
10 stycznia 2024serotoninowy pisze: Przecież to o czym on pisze to tak zwane "tusibi" o którym było głośno jakiś rok temu. Ja bym omijał.
piękna rzecz, nie omijał bym ;)
Kolejna kwestia to to, że według mnie przy takiej częstotliwości zarzucania i dawkowaniu, jeśli i tak jest wjebany i goni za fazą to mniej szkodliwe byłoby lecenie na ketonach. Wydaje mi się, że tak często wrzucana emka jest jednym z najbardziej destrukcyjnych narkotyków. Zalecałem mu przerzucenie uzależnienia na ketony, oczywiście dalej to w chuj szkodliwe, jednak chyba stanowi mniejsze zło. On jest do tego sceptycznie nastawiony, ma jakąś bariere psychiczną związaną z tym, że MDMA jest uznawane za narkotyk miękki, a wszelakie ketony to już twarde, mimo że ta zasada się u niego kompletnie nie sprawdza i w jego przypadku MDMA jest wyjątkowe twarde xD Myślicie, że dobrze mu doradzam z substytucją ketonami, czy to jednak będzie większe zło? Oczywiście nie zliczoną ilość razy próbowałem go przekonać do trzeźwości, jednak bezskutecznie, biorąc pod uwagę że ma trudną sytuacje rodzinno/życiową i mimo że się nie przyznawał to było widać że miał problemy depresyjne które ZNACZNIE pogłębiły (z resztą wtedy się przyznał) się od nadużywania emki. Dodam jeszcze, że najdłuższa przerwa była spowodowana wyschnięciem źródełka i trwała coś ponad 2 tygodnie a i tak ta pogłębiona depresja nie minęła ani jakoś szczególnie się nie zmniejszyła. Martwi mnie to i obawiam się, że mogą to być poprzepalane styki, a z tego co wiem to one się nie regenerują, jednak mam nadzieję i trzymam za to kciuki że jak kiedyś wróci do abstynencji to w końcu z pomocą farmakoterapii wróci normalne samopoczucie.
Na koniec tylko wspomnę, że w żaden sposób go nie oceniam, sam od 5 lat jestem wjebany w kodeinę (a miał być raz na spróbowanie, a potem "raz na jakiś czas haha") i od września niestety w metkat iv, a jeszcze pół roku temu uważałem ludzi walących iv za ćpunów gorszego sortu, a takiego metkata domowej roboty toksycznego w żyłe to już wgl upadek dla mnie był (i tak też miał być jeden raz żeby do miksa z kodeiną strzelić malutką dawke i zobaczyć jak wygląda ten słynny wjazd a potem zapomnieć, też jak z kodą, na początku wydawało mi się że nie ciągnie mnie do tego bo nigdy do stimów mnie nie ciągnęło, a nawet nie zauważyłem kiedy zacząłem wrzucać częściej i częściej, aż w końcu się obudziłem w ciągu) także biorąc pod uwagę że wale metkat po kablach i dziesiątki thiocodinów na raz, to ocenianie kogoś wjebanego w pigułki nie leży w mojej kompetencji. Z resztą od zawsze był i jest to bardzo dobry kumpel na którego można liczyć i gdy grupa znajomych obróciła się przeciwko mnie on jako jedyny po mojej stronie został więc szanuje go, i nie tylko dlatego pisze post że jestem ciekaw jakim cudem jeszcze czuje euforie po MDMA, ale też dlatego że, martwię się bo widzę jakie szkody poczyniło to na jego psychike i ciało też (przed emką miał problem z nadwagą, aktualnie całkowicie na odwrót, BMI poniżej normy i wypłukanie z wszelakich witamin i mikroelementow) i chce wiedzieć jak postąpić tutaj żeby można było mówić o redukcji szkód.
Z góry dzięki za wszelakie informacje i porady. Jeśli ketony rzeczywiście będą tutaj mniejszym złem, to uda mi się go przekonać do zmiany, szczególnie jak pokaże posty na hr. Tak jak mówiłem, żeby przywrócić go do stanu czystości na pewno byłaby wymagana totalna zmiana otoczenia łącznie z przeprowadzką, terapia uzależnień i leczenie po narkotykowej depresji o ile jest to jeszcze odwracalne, a o ile przeprowadzka byłaby możliwa po maturkach, tak o terapii nawet nie będzie chciał słyszeć, wypiera fakt uzależnienia, tzn wie, że ma problem, ale twierdzi że byłby sobie w stanie z tym sam poradzić tylko bierze "bo chce", a każdy kto ma dłuższy staż w używkach, szczególnie opio wie jak wygląda w rzeczywistości "biorę bo lubie".
Ps. To właśnie przez zarzucenie dzisiaj miksa 900mg kody po przerwie na zbicie tolerki, i metkacie z paczuszki na mocne 2 strzały się tak rozpisałem i nie chce mi się tego sprawdzać pod kątem błędów więc wrzucam z bomby i z góry przepraszam xD Ale na swoim przykładzie wiem też że są ludzie którzy czytają hr z nudów i lubią długie epopeje, więc to właśnie wam kochani dedykuje moje wypociny xD
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.