Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 306 / 36 / 1
tak z mefem fajnie się łączy, innych ketonów nie jem
przy czym u mnie łącznie wygląda tak że gdy zaczyna puszczać giebl to walę mefa i w drugą stronę, gdy puszcza mef to piję drina, nie zarzucam obu rzeczy w tym samym momencie. wtedy fajnie się uzupełniają, ale nie ma sytuacji żeby było za grubo
we were somewhere around Barstow
  • 4954 / 866 / 0
@pfu a z koko to nie bylo by obopólnych korzyści? Sypać mniej i polewać mniej?
  • 8 / / 0
Witam. Mam do was pytanie. Otóż kilka dni temu na światło dzienne wyszła informacja że od 8msc palę GHB który został mi sprzedany w internecie jako nikotyna do elektronicznych papierosów. Czy GHB tą droga podania wchłania się do organizmu?? Nigdy nie przyszło mi do głowy że w środku znajduje się coś innego niż nikotyna.. żadnych nudności zawrotów głowy żadnych objawów. Od tygodnia nie używam elektryka i czuję się zupełnie normalnie. Dodam że pozostałe próbki których policja nie zabrała przebadałem i wynik wyszedł pozytywny. GHB. Co dalej ze mną ?? Nie wiem... boję się o własne życie i zdrowie... uważajcie na H...Q jeśli używacie efajek.
  • 5801 / 1197 / 43
To jakaś ściema.
GHB się nie pali.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 290 / 34 / 0
17 lipca 2024MakaVeliX pisze:
Witam. Mam do was pytanie. Otóż kilka dni temu na światło dzienne wyszła informacja że od 8msc palę GHB który został mi sprzedany w internecie jako nikotyna do elektronicznych papierosów. Czy GHB tą droga podania wchłania się do organizmu?? Nigdy nie przyszło mi do głowy że w środku znajduje się coś innego niż nikotyna.. żadnych nudności zawrotów głowy żadnych objawów. Od tygodnia nie używam elektryka i czuję się zupełnie normalnie. Dodam że pozostałe próbki których policja nie zabrała przebadałem i wynik wyszedł pozytywny. GHB. Co dalej ze mną ?? Nie wiem... boję się o własne życie i zdrowie... uważajcie na H...Q jeśli używacie efajek.
Skąd w ogóle to wyszło, że tam było rzekomo GHB? Czułeś jakieś inne efekty, niż po normalnym e fajku, po paleniu tego?
  • 4954 / 866 / 0
Miałem długo żołądek podrażniony refluks i zgagę przez branie dragów oralnie. Wyleczyłem to jakoś biorąc dość długo pantaprazol 20-40mg w zależności od sytuacji. Przeszło ale ostatnio znów czasem mam refluks, zgagę bo brałem dragi oralnie więc biorę doraźnie ten pantaprazol.

W takiej sytuacji jak moja rozumiem że lepiej zapodawac giebla w Pepsi po posiłku niż na pusty żołądek żeby sobie całkiem sytuacji nie pogorszyc. Zdłem właśnie zupę pomidorowa z ryżem.

Chce teraz pierwsza polewkę zrobić. Rozumiem że poza tym że się będzie dłużej wczytywać powinno działać normalnie? Czy działanie będzie słabsze rowniez?
  • 5801 / 1197 / 43
Słabsze również.

MOje tematy.

post3439426.html#p3439426
GBL - halucynacje.

post3524290.html#p3524290
GBL - dezorientacja.
  • 444 / 13 / 0
Ktoś kiedyś pisał, może nie jakoś bardzo kiedyś. Jak po gieblu czy na odstawce, chyba w mixie, szczerze niezbyt dobrze pamiętam, wyskoczył z okna bo coś się poprzestawiało i ledwo wyszedł żywy z masą skutków zdrowotnych. Jeśli dobrze pamiętam to był ktoś z poważnych użytkowników, znanych tu w temacie. Może mi ktoś powiedzieć czy ten długi post był usunięty, o ile dobrze pamiętam to był temat przez niego założony, ale nie mogę znaleźć... Jeśli ktoś kojarzy to może mnie nakierowac czy podesłać linka? Z góry dzięki i z fartem mordeczki :G
  • 5801 / 1197 / 43
On już nie żyje.
Powiesił się niedawno.
  • 444 / 13 / 0
Kurwa, nie znałem ale przykro słyszeć, bo wtedy pisał, że zmienił po tym swoje życie, ale i problemy ze zdrowiem miał zajebiste. W takim razie słabe pytanie zadalem, ale dzięki za info.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.

Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA

Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.