Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 306 / 36 / 1
tak z mefem fajnie się łączy, innych ketonów nie jem
przy czym u mnie łącznie wygląda tak że gdy zaczyna puszczać giebl to walę mefa i w drugą stronę, gdy puszcza mef to piję drina, nie zarzucam obu rzeczy w tym samym momencie. wtedy fajnie się uzupełniają, ale nie ma sytuacji żeby było za grubo
we were somewhere around Barstow
  • 4894 / 853 / 0
@pfu a z koko to nie bylo by obopólnych korzyści? Sypać mniej i polewać mniej?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8 / / 0
Witam. Mam do was pytanie. Otóż kilka dni temu na światło dzienne wyszła informacja że od 8msc palę GHB który został mi sprzedany w internecie jako nikotyna do elektronicznych papierosów. Czy GHB tą droga podania wchłania się do organizmu?? Nigdy nie przyszło mi do głowy że w środku znajduje się coś innego niż nikotyna.. żadnych nudności zawrotów głowy żadnych objawów. Od tygodnia nie używam elektryka i czuję się zupełnie normalnie. Dodam że pozostałe próbki których policja nie zabrała przebadałem i wynik wyszedł pozytywny. GHB. Co dalej ze mną ?? Nie wiem... boję się o własne życie i zdrowie... uważajcie na H...Q jeśli używacie efajek.
  • 5776 / 1184 / 43
To jakaś ściema.
GHB się nie pali.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 273 / 33 / 0
17 lipca 2024MakaVeliX pisze:
Witam. Mam do was pytanie. Otóż kilka dni temu na światło dzienne wyszła informacja że od 8msc palę GHB który został mi sprzedany w internecie jako nikotyna do elektronicznych papierosów. Czy GHB tą droga podania wchłania się do organizmu?? Nigdy nie przyszło mi do głowy że w środku znajduje się coś innego niż nikotyna.. żadnych nudności zawrotów głowy żadnych objawów. Od tygodnia nie używam elektryka i czuję się zupełnie normalnie. Dodam że pozostałe próbki których policja nie zabrała przebadałem i wynik wyszedł pozytywny. GHB. Co dalej ze mną ?? Nie wiem... boję się o własne życie i zdrowie... uważajcie na H...Q jeśli używacie efajek.
Skąd w ogóle to wyszło, że tam było rzekomo GHB? Czułeś jakieś inne efekty, niż po normalnym e fajku, po paleniu tego?
  • 4894 / 853 / 0
Miałem długo żołądek podrażniony refluks i zgagę przez branie dragów oralnie. Wyleczyłem to jakoś biorąc dość długo pantaprazol 20-40mg w zależności od sytuacji. Przeszło ale ostatnio znów czasem mam refluks, zgagę bo brałem dragi oralnie więc biorę doraźnie ten pantaprazol.

W takiej sytuacji jak moja rozumiem że lepiej zapodawac giebla w Pepsi po posiłku niż na pusty żołądek żeby sobie całkiem sytuacji nie pogorszyc. Zdłem właśnie zupę pomidorowa z ryżem.

Chce teraz pierwsza polewkę zrobić. Rozumiem że poza tym że się będzie dłużej wczytywać powinno działać normalnie? Czy działanie będzie słabsze rowniez?
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5776 / 1184 / 43
Słabsze również.

MOje tematy.

post3439426.html#p3439426
GBL - halucynacje.

post3524290.html#p3524290
GBL - dezorientacja.
  • 443 / 13 / 0
Ktoś kiedyś pisał, może nie jakoś bardzo kiedyś. Jak po gieblu czy na odstawce, chyba w mixie, szczerze niezbyt dobrze pamiętam, wyskoczył z okna bo coś się poprzestawiało i ledwo wyszedł żywy z masą skutków zdrowotnych. Jeśli dobrze pamiętam to był ktoś z poważnych użytkowników, znanych tu w temacie. Może mi ktoś powiedzieć czy ten długi post był usunięty, o ile dobrze pamiętam to był temat przez niego założony, ale nie mogę znaleźć... Jeśli ktoś kojarzy to może mnie nakierowac czy podesłać linka? Z góry dzięki i z fartem mordeczki :G
  • 5776 / 1184 / 43
On już nie żyje.
Powiesił się niedawno.
  • 443 / 13 / 0
Kurwa, nie znałem ale przykro słyszeć, bo wtedy pisał, że zmienił po tym swoje życie, ale i problemy ze zdrowiem miał zajebiste. W takim razie słabe pytanie zadalem, ale dzięki za info.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkotyki w bloku rysunkowym dla dzieci. Z piłkarzami reprezentacji Polski na okładce

Wrocławskie służby znalazły je w paczkach kurierskich

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.