Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
przy czym u mnie łącznie wygląda tak że gdy zaczyna puszczać giebl to walę mefa i w drugą stronę, gdy puszcza mef to piję drina, nie zarzucam obu rzeczy w tym samym momencie. wtedy fajnie się uzupełniają, ale nie ma sytuacji żeby było za grubo
GHB się nie pali.
17 lipca 2024MakaVeliX pisze: Witam. Mam do was pytanie. Otóż kilka dni temu na światło dzienne wyszła informacja że od 8msc palę GHB który został mi sprzedany w internecie jako nikotyna do elektronicznych papierosów. Czy GHB tą droga podania wchłania się do organizmu?? Nigdy nie przyszło mi do głowy że w środku znajduje się coś innego niż nikotyna.. żadnych nudności zawrotów głowy żadnych objawów. Od tygodnia nie używam elektryka i czuję się zupełnie normalnie. Dodam że pozostałe próbki których policja nie zabrała przebadałem i wynik wyszedł pozytywny. GHB. Co dalej ze mną ?? Nie wiem... boję się o własne życie i zdrowie... uważajcie na H...Q jeśli używacie efajek.
W takiej sytuacji jak moja rozumiem że lepiej zapodawac giebla w Pepsi po posiłku niż na pusty żołądek żeby sobie całkiem sytuacji nie pogorszyc. Zdłem właśnie zupę pomidorowa z ryżem.
Chce teraz pierwsza polewkę zrobić. Rozumiem że poza tym że się będzie dłużej wczytywać powinno działać normalnie? Czy działanie będzie słabsze rowniez?
MOje tematy.
post3439426.html#p3439426
GBL - halucynacje.
post3524290.html#p3524290
GBL - dezorientacja.
Powiesił się niedawno.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
Leki z Poznania jechały do Ukrainy. Tam produkowano z nich narkotyki
26 stycznia 2026 roku do Sądu Okręgowego w Poznaniu trafił akt oskarżenia przeciwko siedmiu osobom podejrzanym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej działającej na terenie Polski i Ukrainy. Sprawę opisała Prokuratura Okręgowa w Poznaniu.
Fernando i Horacio gotowali "metę", teraz grozi im 20 lat więzienia
Poszukujący pracy obywatele Meksyku trafili, przez Hiszpanię, do gminy Osielsko. Tak brzmiały tłumaczenia zatrzymanych. Teraz w sądzie rozpocznie się proces dwóch obcokrajowców i Marcina P., właściciela posesji, na której działała fabryka metamfetaminy.