Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
15 maja 2020wincentrzbik pisze: Po jakim czasie jest szczyt działania i zaczyna słabnąć?
Stałem się ostatnio posiadaczem Majki z tym, że jestem totalnym laikiem jeżeli chodzi o ta substancję. Czy jest możliwość podania jej donosowo, jeśli tak to jaka byłaby optymalna dawka dla osoby, bez jakiejkolwiek tolerancji na opioidy. Nadmienię tylko, że 2razy w życiu brałem oxy w dawce 50/60mg. Jeżeli zaś podanie donosowe nie jest optymalnym rozwiązaniem to prosze o alternatywę(Nie interesuje mnie i.v czy też podanie doodbytnicze).
Stałem się ostatnio posiadaczem Majki z tym, że jestem totalnym laikiem jeżeli chodzi o ta substancję. Czy jest możliwość podania jej donosowo, jeśli tak to jaka byłaby optymalna dawka dla osoby, bez jakiejkolwiek tolerancji na opioidy. Nadmienię tylko, że 2razy w życiu brałem oxy w dawce 50/60mg. Jeżeli zaś podanie donosowe nie jest optymalnym rozwiązaniem to prosze o alternatywę(Nie interesuje mnie i.v czy też podanie doodbytnicze).
tu masz wszystkie RoA opisane.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Zaskakujący trend wśród Polaków. Chodzi o spożycie alkoholu
Spożycie alkoholu aktywnie ogranicza 55 proc. Polaków, a 21 proc. deklaruje całkowitą abstynencję.