Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 325 / 50 / 0
Trzeba dodać, że również czasem obraz jest nieostry i widzisz podwójnie znaki. W trakcie mocnego ućpania się Majką ani rusz wsiadać za kółko.
  • 188 / 61 / 0
Za kółko absolutnie, ja mam problemy z obsługą telefonu i pisaniem prostych SMSów, zajmuje mi 15 min, bo telefon widzę podwójnie.
  • 468 / 98 / 0
15 maja 2020wincentrzbik pisze:
Po jakim czasie jest szczyt działania i zaczyna słabnąć?
No tak, jak ktoś pisał wyżej. Podczas podania od razu masz wjazd, rozluźnienie i euforia, potem wyrzut histaminy, przyspieszone tętno no i to słynne grzanie. W zależności od podanej dawki i tolerki efekt grzania utrzymuje się myślę 5-10 minut. Potem jest po prostu dobrze psychicznie, obraz może się rozmywać. Po godzinie zaczynają się noody, przysypianie na siedząco, u mnie najczęściej z papierosem w dłoni na balkonie.
If I could be free from the sinner in me
  • 2 / / 0
Witam wszystkich!
Stałem się ostatnio posiadaczem Majki z tym, że jestem totalnym laikiem jeżeli chodzi o ta substancję. Czy jest możliwość podania jej donosowo, jeśli tak to jaka byłaby optymalna dawka dla osoby, bez jakiejkolwiek tolerancji na opioidy. Nadmienię tylko, że 2razy w życiu brałem oxy w dawce 50/60mg. Jeżeli zaś podanie donosowe nie jest optymalnym rozwiązaniem to prosze o alternatywę(Nie interesuje mnie i.v czy też podanie doodbytnicze).
  • 2 / / 0
Witam wszystkich!
Stałem się ostatnio posiadaczem Majki z tym, że jestem totalnym laikiem jeżeli chodzi o ta substancję. Czy jest możliwość podania jej donosowo, jeśli tak to jaka byłaby optymalna dawka dla osoby, bez jakiejkolwiek tolerancji na opioidy. Nadmienię tylko, że 2razy w życiu brałem oxy w dawce 50/60mg. Jeżeli zaś podanie donosowe nie jest optymalnym rozwiązaniem to prosze o alternatywę(Nie interesuje mnie i.v czy też podanie doodbytnicze).
  • 2795 / 605 / 0
morfina-faq-versja-probna-t53356.html
tu masz wszystkie RoA opisane.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
  • 188 / 61 / 0
Wymień sobie tą majkę na oksykodon z kimś. Podasz go jak Ci wygodnie. Majka działa dobrze tylko IV, bo inaczej straty na biodostępności są ogromne. Zawiedziesz się bardzo a nie o to przecież chodzi w braniu opioidów.
  • 209 / 15 / 0
Aaaa, jestem jedyną osobą chyba tu co lubi tez niedozylnie?
  • 100 / 20 / 0
Chyba bardziej chodzi o biodostępność morfiny p.o. i porównanie siły euforii z iv
Uwaga! Użytkownik pradziadprzysaniach nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2795 / 605 / 0
Czasami nie chodzi o to czy ktoś lubi czy nie, po prostu przy opioidowcach wiekszość ludzi napierdala dożylnie jeśli jest na etapie majki bo biodostępność rzędu 30% jest trochę chujowa.
25 sierpnia 2014Melancthe pisze:
Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dwóch 15-latków z mefedronem. "Zwrócili uwagę nerwowym zachowaniem"

W ręce policjantów z Mińska Mazowieckiego wpadło dwóch 15-latków, którzy chwilę wcześniej zachowywali się nerwowo. Okazało się, że mieli przy sobie mefedron. O ich losie zadecyduje sąd rodzinny.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.

Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.