Z góry dzięki za rzetelne informacje.
Nie mogę nic znaleźć na forum na ten temat wiec przepraszam jezeli już taki istnieje.
Jakiś czas temu brałam czyste MDMA w proszku. Nie wiem jaka ilość nie znam się ale to nie ma chhba większego znaczenia w moim pytaniu.
Był to mój 3 raz. Bylam przygotowana na comdown na drugi dzień, ale dzieje się coś dziwnego- wręcz przeciwnie mam tak dobry humor ze mogłabym tańczyć i ciagle rozmawiać z ludźmi ( normalnie jestem mega nieśmiała i raczej ostatnimi czasy miałam depresyjne epizody z brakiem chęci do
życia). Cieszę się z tego stanu oczywiście, ale nie wiem czy to normalne? MDMA wyleczyło moja nerwice i depresje?
Jak byłam pod wpływem myślałam o tym jak bez sensu jest przejmować się pierdolami i z takim samym stanem obudziłam się na drugi dzień i nadal trwa tydzień później, nie chce żeby to się zmieniło
Czy ktoś miał podobny przypadek lub wie coś na ten temat?
Dzięki!
Przeniesiono do WO / 909
@ Magdal3nna tak to sie nazywa afterglow w terminologii psychodelicznej . MDMA jak najbardziej moze pomoc przy obu a "zjazd" jest tylko jesli przesadzisz z dawka albo za czesto bierzesz . Wiec dopoki przestrzegasz tolerancji i nie bierzesz wiecej niz 1 dorzutke to nie ma sie czym przejmowac .
Tylko wiesz to nie jest tez tak , ze wezmiesz magiczna
Ja miałem tak po pierwszych 2 razach. Przez miesiąc miałem podobne uczucia co ty. Niestety już później to mija... Więc ciesz się póki możesz. :)
Bierz jak najrzadziej to może to wydluzysz
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Aresztowania za marihuanę w USA – raport FBI zaskakuje liczbami
Mimo postępów w legalizacji, aresztowania za marihuanę w USA nie ustają. Sprawdź, co naprawdę pokazują najnowsze dane FBI.
W sieci prowadził "sklep" z narkotykami
Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.