ODPOWIEDZ
  • 11 / / 0
Jeśli dawkuje 500 mg dziurawca dziennie to mogę wziąć 150 mg MDMA? Nie dojdzie do żadnej niepożądanej interakcji?
  • 325 / 38 / 0
Mam do Was pytanie, za które pewnie zostanę zjechana, ale kto pyta, nie błądzi oraz nie przekręca się przez nieodpowiedzialne ćpanie ;) do tej pory nigdy nie miałam okazji poczuć działania tego specyfiku, bo bralam leki, które mi to uniemożliwiały. Od jakiegoś czasu jestem na duloksetynie SNRI i nie wiem, czy ten lek również jest aż tak niebezpieczny jak np w przypadku SSRI? Czy mogę na spokojnie spróbować? I tak w planie na najbliższe miesiące mam zamiar zejsc z tego leku, więc może lepiej nie ryzykować i odczekać? Parę tygodni/miesięcy?
Z góry dzięki za rzetelne informacje.
Discard that delusion. Forget it. Go to Wonderland.
  • 4 / / 0
Hej,
Nie mogę nic znaleźć na forum na ten temat wiec przepraszam jezeli już taki istnieje.

Jakiś czas temu brałam czyste MDMA w proszku. Nie wiem jaka ilość nie znam się ale to nie ma chhba większego znaczenia w moim pytaniu.
Był to mój 3 raz. Bylam przygotowana na comdown na drugi dzień, ale dzieje się coś dziwnego- wręcz przeciwnie mam tak dobry humor ze mogłabym tańczyć i ciagle rozmawiać z ludźmi ( normalnie jestem mega nieśmiała i raczej ostatnimi czasy miałam depresyjne epizody z brakiem chęci do
życia). Cieszę się z tego stanu oczywiście, ale nie wiem czy to normalne? MDMA wyleczyło moja nerwice i depresje? 😆
Jak byłam pod wpływem myślałam o tym jak bez sensu jest przejmować się pierdolami i z takim samym stanem obudziłam się na drugi dzień i nadal trwa tydzień później, nie chce żeby to się zmieniło 🥹

Czy ktoś miał podobny przypadek lub wie coś na ten temat?
Dzięki!

Przeniesiono do WO / 909
  • 31 / 3 / 0
Super dziewczyno 🙂 O to chodzi. Ciesz się tym stanem ale wiedz że kiedyś się skończy. Po prostu zmieni się w inny.
  • 1455 / 596 / 0
@dzojov oba sa niebezpieczne , musisz stopniowo zejsc z lekow i poczekac jakis miesiac zanim zarzucisz inaczej zespol serotoninowy albo nie podziala .

@ Magdal3nna tak to sie nazywa afterglow w terminologii psychodelicznej . MDMA jak najbardziej moze pomoc przy obu a "zjazd" jest tylko jesli przesadzisz z dawka albo za czesto bierzesz . Wiec dopoki przestrzegasz tolerancji i nie bierzesz wiecej niz 1 dorzutke to nie ma sie czym przejmowac .
Tylko wiesz to nie jest tez tak , ze wezmiesz magiczna :extasy: i juz wyleczona ... Przemyslenia i postanowienia z fazy musisz potem przeniesc na codzienne dzialanie inaczej bedziesz sie czula fajnie pare dni a potem wrocisz do stanu wyjsciowego . Substancja jest tylko narzedziem a prace trzeba wykonac samemu .
Życie jest zdrojem rozkoszy; ale tam, gdzie pije zeń motłoch, zatrute są wszystkie studnie.
  • 370 / 52 / 0
@Magdal3nna
Ja miałem tak po pierwszych 2 razach. Przez miesiąc miałem podobne uczucia co ty. Niestety już później to mija... Więc ciesz się póki możesz. :)

Bierz jak najrzadziej to może to wydluzysz
Cogito ergo sum
  • 1 / / 0
Mam troche doswiadczen w temacie- jestem raczej usatysfakcjoowana z dzialania tabletki- nauczylam sie ze dobra metoda by nie zaliczyc zjazdu na drugi dzien sa tabletki blokujace wychwyt zwrotne seratoniny- trzeba je wziac 3-4 h po tabletce, i absolutnie nie przed
  • 4 / / 0
Juz minelo 😄 ale względnie dobry nastrój utrzymuje się nadal 👀🙏🏻
  • 1 / / 0
Siema, zaczeliśmy pić alkohol i chcemy po jego zejściu z bani zarzucić po poł piguły MDMA (200mg cała). Pytanie czy będzie to bezpieczne w momencie jak alkohol nie będzie już odczuwalny i teoretycznie będziemy się czuć trzeźwi ale będzie on dalej w organiźmie? Czy może odpuścić już sobie m-ke po piciu tego samego dnia? Pozdrowionka
  • 3216 / 909 / 5
Możecie zarzucić również podczas picia.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=69736&hilit=Chef&start=170
Podziel się posiłkiem
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

W sieci prowadził "sklep" z narkotykami

Prowadził "sklep" na jednym z komunikatorów internetowych. Przyjmował zamówienia na narkotyki, które następnie dostarczał w wybrane miejsca, przekazując kupującym współrzędne geograficzne. Wykorzystywał również firmy kurierskie, co umożliwiało bezkontaktową dostawę narkotyków.

Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.

Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.