Z góry dzięki za rzetelne informacje.
Nie mogę nic znaleźć na forum na ten temat wiec przepraszam jezeli już taki istnieje.
Jakiś czas temu brałam czyste MDMA w proszku. Nie wiem jaka ilość nie znam się ale to nie ma chhba większego znaczenia w moim pytaniu.
Był to mój 3 raz. Bylam przygotowana na comdown na drugi dzień, ale dzieje się coś dziwnego- wręcz przeciwnie mam tak dobry humor ze mogłabym tańczyć i ciagle rozmawiać z ludźmi ( normalnie jestem mega nieśmiała i raczej ostatnimi czasy miałam depresyjne epizody z brakiem chęci do
życia). Cieszę się z tego stanu oczywiście, ale nie wiem czy to normalne? MDMA wyleczyło moja nerwice i depresje?
Jak byłam pod wpływem myślałam o tym jak bez sensu jest przejmować się pierdolami i z takim samym stanem obudziłam się na drugi dzień i nadal trwa tydzień później, nie chce żeby to się zmieniło
Czy ktoś miał podobny przypadek lub wie coś na ten temat?
Dzięki!
Przeniesiono do WO / 909
@ Magdal3nna tak to sie nazywa afterglow w terminologii psychodelicznej . MDMA jak najbardziej moze pomoc przy obu a "zjazd" jest tylko jesli przesadzisz z dawka albo za czesto bierzesz . Wiec dopoki przestrzegasz tolerancji i nie bierzesz wiecej niz 1 dorzutke to nie ma sie czym przejmowac .
Tylko wiesz to nie jest tez tak , ze wezmiesz magiczna
Ja miałem tak po pierwszych 2 razach. Przez miesiąc miałem podobne uczucia co ty. Niestety już później to mija... Więc ciesz się póki możesz. :)
Bierz jak najrzadziej to może to wydluzysz
Podziel się posiłkiem, chamie
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków
Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.