Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2532 / 602 / 0
Może i znikają na peaku ogólnie dexa brałem chyba 2 razy na zewnątrz,300mg.Ogolnie dziwnie się czułem i sądzę, że deks chce raczej łóżka i zamkniętych oczu.Raz miałem spore mdłości, minęły ale sam trip był jakiś taki pusty.Innym razem wzięłem,spacerowałem po lesie, porzygalem się i mimo że tym razem chciałem zobaczyć jak trip będzie wyglądał na zewnątrz spierdolilem do domu.Nawet jeśli siła rzeczy muszę się wyrwać z łóżka czuję się dziwnie,na dawkach z rzędu 600mg dysocjacja jest przytłaczająca.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 9 / 0
No jak mi sie przypominaja pierwsze tripy na DXM, kiedy zdrowotnie mialem cisnienie za wysokie, bolala mnie glowa itp ale i tak jadlem. Z ciekawosci bo na DXM wtedy te doswiadczenia byly najlepszymi momentami w moim zyciu. Szkoda ze tak sobie narobilem tolerancje, bo kiedys dla mnie DXM bylo konkretnym psychodelikiem, teraz dysocjantem. Moze jakis cpun znajdzie sposob aby to wrocilo chociaz kurwa jaka substancja pozwala wrocic do pierwszych najlepszych razow...
  • 84 / 9 / 0
@TymekDymek Kolejny trip 150mg + 300mg DXM + 100mg difenhydraminy
Zjadlem to na miescie i odrazu dysforia i zmeczenie. Dołożylem balony i w sumie ciagle bylem tylko oglupiony, zmeczony, pelen dysforii, i przytłoczony swiatem. Nie mam pojecia czemu tak sie dzieje nawet poprzedzilem to piperyna zgodnie z poleceniem. Znajomy mowi ze to kwestia dawki i po prostu musze zjesc wiecej ale zupelnie nie rozumiem czemu takie dawki powoduja doslownie gorsze samopoczucie niz na trzezwo. Jutro zrobie to samo, tylko z wieksza dawka DXM.

Zupelnie rozumiem stwierdzenie ze czesc osob DXM kocha druga częsc nienawidzi... jesli ktos mial takiego tripa za pierwszym razem to nie dziwie sie ze traktuje to jako uzywke drugie sortu. A no i dodam ze dzis zjadlem te 450mg po ponad 2tyg przerwy wiec dziwie sie ze było az tak dysforycznie i nieprzyjemnie

Nie wiem czy probowales N2O z DXM, mam wrazenie ze z mozgu robi zupełny kogiel mogiel, porownywalnie gdy zjadlem DXM po peaku kwasa... doslownie iq spada do formy metafizycznej

Miewałes takie dysforyczne tripy z tym mixem?
  • 3633 / 598 / 1
Pierwszy raz z dexem na miescie? Z loterią w dawkowaniu / działaniu? To nie jest rozsadne. I jeszcze mixowac...
"Które dragi brać, żeby nie musieć brać żadnych dragów?"

"Rutyna to rzecz zgubna "
  • 778 / 179 / 0
Popieram @Retrowirus .. Taka dawka (to jest duża dawka) deksa na mieście to proszenie się o właśnie taki stan. Taką dawke to się bierze do łóżka wieczorem przy zgaszonym świetle i słuchawkami na uszach z ulubioną muzyką lub z taką która jest stworzona do DXM. Wtedy jest gwarantowany zajebisty lot i latanie po kosmosie, tunelach itp itd.
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 1759 / 584 / 0
Nie odpisałem mu, bo nie chciałem żeby jakoś mną się sugerował (nie wiem czemu) przy braniu deksa dzień po dniu, bo napisał, iż to zrobi odpowiadając mi.
Powinienem jednak był odradzić mu próbowanie na mieście. Ja co prawda łaziłem na spacery po 300mg wielokrotnie, co dawało mi nieraz trzecie Plateau, ale mając te wszystkie halucynacje i delirium po 450-600 nigdy nie byłem sam. I to, że ja jestem świrem, nie znaczy że warto tak eksperymentować i szukać doznań na zewnątrz.

Zaznaczę więc ponownie, że nie warto, @kamil560, abyś ryzykował życiem i zdrowiem zdekszony na zewnątrz. Walenie dzień po dniu, po prostu częściej niż wysokość Plateau pomnożona przez 5-10 dni abstynencji, to proszenie się o poryty beret. Przystopuj. To, że ktoś wchodził na Jasną Górę wierząc, że jest wcieleniem św. Tomasza i "nic" mu się nie stało, nie znaczy, że też będziesz mieć farta. Przystopuj, Kamil.
Uwaga! Użytkownik WladyslawWygiello jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 778 / 179 / 0
@TymekDymek

Ale ty czasami głupoty pierdolisz. Jesteś odklejony o wiele bardziej niż myślałem a to innym wmawiasz odklejenie. Nie pozdrawiam
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 142 / 8 / 0
300tussi w landrynkach rozgryzal ktos to?? Zmienialo to profil dzialania na bardziej akodinowy czy euforyczny ?? Bo gardze tym smakkiem fest......
  • 2104 / 467 / 37
Jak niby rozgryzienie tego ma zmienić profil działania? Przecież to dalej jest ten sam DXM tylko szybciej wejdzie. Połknij normalnie, po co w ogóle ludzie to przegryzają xD Na samą myśl bełt mi do gardła podchodzi. Serio warto się tak męczyć dla szybszego o pare minut wejścia?
Lubisz koks?
  • 151 / 8 / 0
Na pewno przyspieszy to więcej niż parę minut.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe

Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.