Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zjadlem to na miescie i odrazu dysforia i zmeczenie. Dołożylem balony i w sumie ciagle bylem tylko oglupiony, zmeczony, pelen dysforii, i przytłoczony swiatem. Nie mam pojecia czemu tak sie dzieje nawet poprzedzilem to piperyna zgodnie z poleceniem. Znajomy mowi ze to kwestia dawki i po prostu musze zjesc wiecej ale zupelnie nie rozumiem czemu takie dawki powoduja doslownie gorsze samopoczucie niz na trzezwo. Jutro zrobie to samo, tylko z wieksza dawka DXM.
Zupelnie rozumiem stwierdzenie ze czesc osob DXM kocha druga częsc nienawidzi... jesli ktos mial takiego tripa za pierwszym razem to nie dziwie sie ze traktuje to jako uzywke drugie sortu. A no i dodam ze dzis zjadlem te 450mg po ponad 2tyg przerwy wiec dziwie sie ze było az tak dysforycznie i nieprzyjemnie
Nie wiem czy probowales N2O z DXM, mam wrazenie ze z mozgu robi zupełny kogiel mogiel, porownywalnie gdy zjadlem DXM po peaku kwasa... doslownie iq spada do formy metafizycznej
Miewałes takie dysforyczne tripy z tym mixem?
"Rutyna to rzecz zgubna "
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Powinienem jednak był odradzić mu próbowanie na mieście. Ja co prawda łaziłem na spacery po 300mg wielokrotnie, co dawało mi nieraz trzecie Plateau, ale mając te wszystkie halucynacje i delirium po 450-600 nigdy nie byłem sam. I to, że ja jestem świrem, nie znaczy że warto tak eksperymentować i szukać doznań na zewnątrz.
Zaznaczę więc ponownie, że nie warto, @kamil560, abyś ryzykował życiem i zdrowiem zdekszony na zewnątrz. Walenie dzień po dniu, po prostu częściej niż wysokość Plateau pomnożona przez 5-10 dni abstynencji, to proszenie się o poryty beret. Przystopuj. To, że ktoś wchodził na Jasną Górę wierząc, że jest wcieleniem św. Tomasza i "nic" mu się nie stało, nie znaczy, że też będziesz mieć farta. Przystopuj, Kamil.
Ale ty czasami głupoty pierdolisz. Jesteś odklejony o wiele bardziej niż myślałem a to innym wmawiasz odklejenie. Nie pozdrawiam
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.