Pompki oczywiście w międzyczasie. Także wiesz, kwestia co pijesz. Po wódzie passe, leniuch mode_on i relaks.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
nie musisz wtedy ciagle gotowac a zarcie duzo tansze i zdrowsze
w jednym obiedzie 150-200g miesa ok. 100gram wegli, tluszcz/sos, warzywa
lubisz to
Sprzątasz czy nie bo nie będzie narkotyków i zdechniesz w pracy hehe kiedyś to działało teraz nie zawsze.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Wniosek jest taki, że współczesna farmacja nie dorosła jeszcze do tego, żeby rozwiązywać tego typu problemy.
Od tego czasu przestałem lubić amph bo kojarzy mi się ze sprzątaniem.
29 listopada 2022deadmau5 pisze: Tak, tylko pytanie, kto posiada dwie zmywarki. Ale dla fest ćpaków dobrym pomysłem byłoby kupienie robota odkurzającego. Zbawienny przy konkretniejszych zjazdach i zmęczeniu materiału, kiedy się nie chcę.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.