Pompki oczywiście w międzyczasie. Także wiesz, kwestia co pijesz. Po wódzie passe, leniuch mode_on i relaks.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
nie musisz wtedy ciagle gotowac a zarcie duzo tansze i zdrowsze
w jednym obiedzie 150-200g miesa ok. 100gram wegli, tluszcz/sos, warzywa
lubisz to
Sprzątasz czy nie bo nie będzie narkotyków i zdechniesz w pracy hehe kiedyś to działało teraz nie zawsze.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Wniosek jest taki, że współczesna farmacja nie dorosła jeszcze do tego, żeby rozwiązywać tego typu problemy.
Od tego czasu przestałem lubić amph bo kojarzy mi się ze sprzątaniem.
29 listopada 2022deadmau5 pisze: Tak, tylko pytanie, kto posiada dwie zmywarki. Ale dla fest ćpaków dobrym pomysłem byłoby kupienie robota odkurzającego. Zbawienny przy konkretniejszych zjazdach i zmęczeniu materiału, kiedy się nie chcę.
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.