Pompki oczywiście w międzyczasie. Także wiesz, kwestia co pijesz. Po wódzie passe, leniuch mode_on i relaks.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
nie musisz wtedy ciagle gotowac a zarcie duzo tansze i zdrowsze
w jednym obiedzie 150-200g miesa ok. 100gram wegli, tluszcz/sos, warzywa
lubisz to
Sprzątasz czy nie bo nie będzie narkotyków i zdechniesz w pracy hehe kiedyś to działało teraz nie zawsze.
"This body holding me, reminds me of my own mortality
Embrace this moment, remember
We are eternal
All this pain is an illusion"
Wniosek jest taki, że współczesna farmacja nie dorosła jeszcze do tego, żeby rozwiązywać tego typu problemy.
Od tego czasu przestałem lubić amph bo kojarzy mi się ze sprzątaniem.
29 listopada 2022deadmau5 pisze: Tak, tylko pytanie, kto posiada dwie zmywarki. Ale dla fest ćpaków dobrym pomysłem byłoby kupienie robota odkurzającego. Zbawienny przy konkretniejszych zjazdach i zmęczeniu materiału, kiedy się nie chcę.
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Chcieli ukryć tony narkotyków w bananach
Peruwiańska policja antynarkotykowa skonfiskowała 3,4 ton kokainy, która miała zostać umieszczona w ładunku bananów przeznaczonych na eksport do Belgii – poinformowały w sobotę czasu lokalnego władze.
Europa zasypana kokainą. Rekordowy przemyt i miliardowe zyski narkotykowych karteli
Unia Europejska stała się światowym centrum przemytu i konsumpcji kokainy, a rekordowe konfiskaty nie są w stanie zatrzymać fali białego proszku zalewającej kontynent. Jak alarmuje hiszpański dziennik „El Pais”, powołując się na dane światowych i unijnych agencji antynarkotykowych, nigdy wcześniej na świecie nie produkowano ani nie konsumowano tak dużej ilości tego narkotyku. Rynek jest wart miliardy euro, a na granicach UE działa ponad 440 potężnych organizacji przestępczych.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.