Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 1941 / 194 / 0
A co brałeś dzisiaj @Kazuy4 ?
Take DXM and Be Happy
  • 2032 / 335 / 0
Sporo, pisałem już. Obudziłem się w stresie (na szczęście sprawa pod kontrolą już) =poszły 2 mg alppry. Po jakimś czasie (po ok 6h) poszedł 1 mg i potem znowu. 1g pregi na raz, parę dzidek. Czas mi strasznie zapierdala, nie mam oczu, pełen chill. Zioło paliłem teraz zawsze tak 5-6h po brenzo, jak już działanie alpry spadało. Właśnie poszło kolejne piwko, na noc (drugie dzisiaj).
Ostatnio zmieniony 21 września 2020 przez yoshi420, łącznie zmieniany 1 raz.
jezus_chytrus w wątku o Medycznej marihuanie napisał: "Działanie mocno narkotyczne więc raczej w aptekach się nie pojawi"
  • 1941 / 194 / 0
To grubo xd

Ja 900mg pregaby + liczne buchy

Dzisiaj opiekowałem się kumplem który pierwszy raz wziął DXM xd
Take DXM and Be Happy
  • 380 / 89 / 0
Tak sobie myśle może prega by pasowała do tianeptyny albo selegiliny
Spoiler:
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 1229 / 181 / 0
Otwieram knajpe dziś :korposzczur: Miłego dzionka pregamaniacy :) Ja od dziś zero pregi. Zostaje przy benzo, jeszcze ciąg troche potrwa ale potem redukcja do zera bromkami i rolkami :) No i baclo dodaje do alperki, też ładnie się komponuje.
  • 449 / 101 / 0
No właśnie też rzuciłam temat jak pregabalina zachowywałaby się z tianeptyną na poziomie dawek opioidowych czyt. 250 mg i więcej %D
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 38 / 1 / 0
Też dziś na czysto, pewnie dlatego taki wkurwiony chodzę %-D
:rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg: :rzyg:
  • 1941 / 194 / 0
Też dziś zero pregi, bo słabo poklepała wczoraj. Ech, nie ma substancji idealnej... :( A tak to nawet alko nie mogę pić. Nie mam co ze sobą zrobić xd
Take DXM and Be Happy
  • 449 / 101 / 0
:tabletki: :mniam: Sposób na dobrego drina z pregabą %D

Rozpuściłam pooszek w oranżadzie i nawet było dobre %D

Znowu 900 mg, wczoraj jeszcze było z pseudoefedryną. Zauważyłam, że ona w jakiś sposxb przyspiesza ładowanie, ale może to głupota i placebo?

Dzień dobry ziomeczki ;) do pracy wracać czas :-D
Co złego, to nie ja - oczywiście...
  • 1664 / 301 / 0
@rooney wytłumacz mi, jaki jest sens odstawiania lajtowej substancji (w porównaniu do benzo i baklo) na rzecz tych mocniejszych i bardziej ryzykownych? %-D Skoro chcesz teraz alprę odstawiać, to wyjeb baklofen w pizdu, włącz pregabalinę np. 400 mg, jednocześnie utnij dawki alpry do połowy i codziennie redukuj np. o 25% dawki, aż dojdziesz do 2 mg alpry, wtedy wejdź na diazepam 20 mg, schodzisz o 5 mg dziennie aż do zera i zostajesz na samej pregabalinie, jak będą jakieś problemy to zwiększ do 600 mg/d i po paru dniach pregabę tniesz o 200 mg dziennie i wsio.
https://www.benzo.org.uk/polman/bzsched.htm tu jest też rozkład dla innych zainteresowanych.
Dzisiaj grzecznie, poszło 300 mg w nochal i jest gicior. I tak będę musiał na dniach odstawić, bo będzie mi pregaba i niższa tolerka na nią potrzebna, do końcowej redukcji kody, a to trochę jeszcze potrwa, niestety :alergia:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.

USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.