Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 301 / 7 / 0
Oczywiście nie miałem na myśli wpierdalanie MPA codziennie ale powiedzmy tylko w weekendy i to nie każde. Supelementy, zielona herbatka, witaminki, oczywiście bior, jednak MPA przypadło mi do gustu. Biorąć pod uwagę obecność atomu siarki to taki etizolam tez jest toksyczny...
  • 6172 / 434 / 12
Dosis venenum facit. Ja np. nie posunałbym się do dziennej suplementacji niskich dawek MPA, ale raz na jakis czas można dać w palnik...
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 1893 / 181 / 0
Jak dla mnie 'najczystszy' stymulant obok etylofenidatu. Przejebany zjazd po etylo? Nie czuję różnicy na zejściu etylo w porównaniu z innymi stimsami, nazwałbym to co najwyżej trochę większym zmęczeniem/znużeniem, jak po intensywnie spędzonym dniu, sen i suplementacja przywraca formę. A MPA - wchodzi kulturalnie, miło stymuluje, wychodzi i po cichu zamyka za sobą drzwi. Było, nie ma. Dobra rzecz.
  • 353 / 5 / 0
Podobne w działaniu do amfy ? Bo 3-FA jest niestety nie dostępne.
  • 3362 / 351 / 0
Bardziej do metamfetaminy
  • 2334 / 9 / 0
amfie to do pięt nie dorasta.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 625 / 28 / 0
jesli to ma być podobne do matafety to ja niew iem jak ludzie sie od tego uzalezniaja
szczur w sumie nei byl duzy, lekkie podbicie nastroju i ruchliwości, dla mnie nic ciekawego
Kiedyś znów wszyscy spotkamy się razem, czas straci wtedy znaczenie, gdy z hukiem otworzą się bramy Valhalli nic nigdy już nas nie rozdzieli.
  • 152 / 2 / 0
Jak dużego w mg jebnąć węgorza by jebło?
Jak się ma do penta? Da się w ogóle porównać?
Jak ze zjazdem? Bezsennością?
  • 1199 / 8 / 0
Po MPA lzejszy o wiele zjazd niz po pente. jebnąć trzeba tak z 150mg.
  • 2334 / 9 / 0
Dla mnie po pentedronie zjazd jest tragiczny, a ten po tym 10x gorszy.
Why are you wearing that stupid man suit?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.