Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 11 / 1 / 0
U mnie chyba ostatnio.
2 paczki Xanaxu 1mg w ok. 2 dni.
same porażki, jestem cały potłuczony xD
pogubione fanty......
nie polecam
Uwaga! Użytkownik milymilosz jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5792 / 1188 / 43
Ostatnia akcja
alkohol + benzodiazepiny + kannabinoidy + u47700 (sypane na oko).
Zapaść, biały tunel, śmierć kliniczna.
Dwa ambulanse wiozły mnie na oiom, jedna ekipa nie dawała rady.
+ 1,5 miesiąca w psychiatryku.
To są "grube akcje", a nie jakieś 4 klony.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 105 / 4 / 0
1. Pierwsze fest palenie mj (gimbaza) pewien debil mnie karmił buchami w ilości 6 z lufki mocnego szitu. Mógł być chemik - halucynacje (byłem w innym miejscu odtworzonym przez mój mózg ze szczegółami etc. Pokaralo mnie jak psa ogolnie myślałem ze tak mi zostanie na zawsze, teraz to bym nawet tak chciał :-)
2. Zabawy z benzodiazepinami i alkoholem - jedna paczka Xanaxu = pół tygodnia zniknęło mi z kalendarza plus przypaly ze znajomymi....liczne obrażenia :-)
Uwaga! Użytkownik weedkend jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 581 / 74 / 0
Ja myślę, że po poście Londona temat można uznać za zamknięty. 21:37 w dodatku. Sorry za offtop.
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 3215 / 416 / 0
02 marca 2017Baltimore pisze:
Ja myślę, że po poście Londona temat można uznać za zamknięty. 21:37 w dodatku. Sorry za offtop.
Nie mogę się zgodzić
Dla mnie zupełnie nie do porównania są właściwie problemy zdrowotne i hospitalizacje, a samonapędzająca się panika wynikla z maluczkiego problemu narastającego w głowie do rangi konca świata. Kwestia rodzaju substancji i tego cóż właściwie zawierać będzie opis ;-)
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5792 / 1188 / 43
No dobra.
Najgrubiej, kiedy miałem jeszcze świadomość to przyjęcie 15mg 2C-P.
Na pograniczu szaleństwa.
Podzielmy temat na dwie kategorie.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 397 / 32 / 7
02 marca 2017Baltimore pisze:
London zamknął go zdecydowanie...

Coby nie było offtopu, moja najgrubsza akcja to jak po tramadolu wylądowałem niemal na pogotowiu, nie mogąc złapać oddechu tracąc swiadomość z niewyczuwalną dla mnie akcją serca i jakąś pojebaną paniką w głowie nie porownywalną do żadnej z amfetaminowych pscychoz, no i ta zjebana padaczka .
Uwaga! Użytkownik kkrecha nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 1118 / 0
amfetamina, metamfetamina, LSD, marihuana w miksie - psychiatryk na rok, 170bpm serce przez kilka tygodni.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 21 / / 0
5 zoltych myszek ktore sa na 2C-P. Bylem w klubie z 2 kumplami. Oni tylko alko a ja sie zgubilem w tym klubie i wyobrazcie sobie co przeżywalem sam na bad tripie. To byl koszmar ale poradzilem sobie...
  • 2 / / 0
Z 6 sciech mefedronu,3 piksy(250mg), bonio kiedy chciałem przez cała noc [emoji56] naprawdę po tym matim konkrecik [emoji106][emoji106]
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Policjant złapany z narkotykami w Kołobrzegu. Prokuratura i policja ujawniły nowe fakty

Podczas festiwalu muzyki elektronicznej w Kołobrzegu zatrzymany został 40-letni policjant z Gdańska, który miał przy sobie narkotyki. - Została uruchomiona procedura zawieszenia policjanta w czynnościach służbowych - mówi o2.pl asp. szt. Mariusz Chrzanowski, rzecznik prasowy KMP w Gdańsku.