24 lutego 2017Valof pisze:Pierdolicie hipolicie, to już prędzej Chlorprotixen 50mg, Kwetiapina 100mg lub Olanzapina 5mg do 15mg.23 lutego 2017Blu pisze: Od relanium lepsza będzie mianseryna, ścina z nóg i nie uzależnia.
Te dopiero ścinają z nóg, benzo się do tego nie umywa.
Skuteczność takie odtrucia to 100 %, więc proszę tylko o poważne odpowiedzi.
To nie tasiemiec.
24 lutego 2017AlienForms pisze: Jeśli Cię te rolki nie usypiają to poproś tą lekarkę o zolpi np. Stilnox.
diazepam natomiast jest swietna sprawa przy lagodzeniu objawow fizycznych odstawienia (gownie spiecia miesni), do dego warto zadbac sobie o dextrometorfan, ktory to, jak juz ustalilismy z kilkoma uzytkownikami na forum, wrzucany w malych ilosciach ~60mg co ~8h calkowicie eliminuje problem z regulacja temperatury i bolami po odstawieniu opio.
Dziś w ciągu dnia było już nawet znośnie, wreszcie coś mi się chciało robić :)
Ale jednak mnie najbardziej męczy niemożność zaśnięcia i to rzucanie się po łóżku, a później sen 4-5 godzin. Oczy zapuchnięte jakbym ryczała całe dnie :D
Psychicznie jest dobrze bo ciagle sobie mówie jaka to jest cool, ze nie biorę :P
Dziś o 17- tej minął tydzień od ostatniej tabletki Poltramu 150mg :) I jestem mega szczęśliwa :)
I wreszcie przestały mnie boleć piersi :D To chyba dlatego, ze to mięśnie w sumie i stad był ból :)
Buziaki
Posłuchałam Waszych porad i brałam gorące kapiele, żarłam dużo pomarańczy ogólnie cytrusów (vit C) i sama od siebie brałam starą sprawdzoną Polopirynę S bo było mi ciągle zimno.
Jestem tak dumna z siebie i szzceśliwa, ze nawet przez chwilę nie mam myśli, żeby wziąć znów :)
Buziaki i trzymajcie się cieplutko
10 dni to już niby coś, pilnuj się jednak w sytuacjach kryzysowych/stanach zdenerwowania.
Dasz radę!
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom
Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.
CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób
Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.