24 lutego 2017Valof pisze:Pierdolicie hipolicie, to już prędzej Chlorprotixen 50mg, Kwetiapina 100mg lub Olanzapina 5mg do 15mg.23 lutego 2017Blu pisze: Od relanium lepsza będzie mianseryna, ścina z nóg i nie uzależnia.
Te dopiero ścinają z nóg, benzo się do tego nie umywa.
Skuteczność takie odtrucia to 100 %, więc proszę tylko o poważne odpowiedzi.
To nie tasiemiec.
24 lutego 2017AlienForms pisze: Jeśli Cię te rolki nie usypiają to poproś tą lekarkę o zolpi np. Stilnox.
diazepam natomiast jest swietna sprawa przy lagodzeniu objawow fizycznych odstawienia (gownie spiecia miesni), do dego warto zadbac sobie o dextrometorfan, ktory to, jak juz ustalilismy z kilkoma uzytkownikami na forum, wrzucany w malych ilosciach ~60mg co ~8h calkowicie eliminuje problem z regulacja temperatury i bolami po odstawieniu opio.
Dziś w ciągu dnia było już nawet znośnie, wreszcie coś mi się chciało robić :)
Ale jednak mnie najbardziej męczy niemożność zaśnięcia i to rzucanie się po łóżku, a później sen 4-5 godzin. Oczy zapuchnięte jakbym ryczała całe dnie :D
Psychicznie jest dobrze bo ciagle sobie mówie jaka to jest cool, ze nie biorę :P
Dziś o 17- tej minął tydzień od ostatniej tabletki Poltramu 150mg :) I jestem mega szczęśliwa :)
I wreszcie przestały mnie boleć piersi :D To chyba dlatego, ze to mięśnie w sumie i stad był ból :)
Buziaki
Posłuchałam Waszych porad i brałam gorące kapiele, żarłam dużo pomarańczy ogólnie cytrusów (vit C) i sama od siebie brałam starą sprawdzoną Polopirynę S bo było mi ciągle zimno.
Jestem tak dumna z siebie i szzceśliwa, ze nawet przez chwilę nie mam myśli, żeby wziąć znów :)
Buziaki i trzymajcie się cieplutko
10 dni to już niby coś, pilnuj się jednak w sytuacjach kryzysowych/stanach zdenerwowania.
Dasz radę!
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?
Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.