niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Teabadger pisze:Dla mnie prościzna, chyba, że mówimy tu o wieloletnim waleniu helu lub fenta. W tych przypadkach może być niezbędny dobry ośrodek.
Ogarniasz długodziałające benzosy typu Flubromazepam (Relanium też dobre, ale trzeba się z lekarzynami bawić). Ten (flubro) szczególnie zakończy wszelkie napięte, obolałe mięśnie i pozwoli spać. Do tego organizujemy sobie z 4 paczki loperamidu - jedna na dzień, należy zwiększyć dawkowanie, jakby sranie nadal chciało cisnąć. 3 dni takiej kuracji no i tylko pozostaje mentalne ogarnięcie się, bo fizycznie będziesz wolna/wolny. 3 dni kuracji wystarcza przy braniu morfiny, przy kodeinie nieprzyjemności są bardzo słabe i nawet nic nie trzeba stosować. Półtorej dnia i koniec.
Sprawdzone/potwierdzone.
Jak mówimy o odstawianiu tramadolu, jak już mówiłem, czy o czymś cięższym, to polecam rady doświadczonych z nimi użytkowników.
Dostałam to Relanium i godzine przed spaniem wczoraj wzięłam 2 szt po 2mg, ale ni uja nie mogłam zasnąć, wstałam, gorąca kąpiel i jeszcze 3 szt. dopiero wtedy usnęłam na jakieś 5 godzin....
Nie wiem czy mogę, aż tyle tego Relanium brać? Lekarz kazał mi jedną na noc :(
Cos dziś mniej się pocę, ale ten ból jak się kładę mnie dobija, deprechy jakiejś nie mam, poza chwilami chęci płaczu :D
Poradźcie co byłoby dla mnie lepsze na spanie? Bo mam Taką lekarke co wypisze co Jej powiem...... ale tylko nasenne... :)
scalono
| 13 |
Apropos relanium- ja zaczynam czuć coś przy 10ciu miligramach dopiero.
Dziś jeszcze spróbuje ten Relanium, a jutro jak mi się uda załatwię ten Zol...
A jeszcze Kochani jak macie doswidczenie z Relanium to lepiej brać od razu np. 5 szt? czy dokładając np. co godzinę po 1?
Dzieki z góry i pozdrawiam
Ale bardzo Wam dziekuje za propozycje, zapiszę sobie wszystkie i pogadam z Nią...może pomoze w wyborze :D
Buziaki All
Tylko uważaj z tymi lekami, bo łatwo przeskoczyć z jednego na drugie, szczególnie teraz, jak po takim długim ciągu, nagle zabraknie Ci Twojego towarzysza który rozwiązywał wszystkie problemy, tulił, pomagał, rozweselał i w ogóle...
23 lutego 2017Blu pisze: Od relanium lepsza będzie mianseryna, ścina z nóg i nie uzależnia.
Te dopiero ścinają z nóg, benzo się do tego nie umywa.
Nie chodzi o to aby być bogatym, ale żeby żyć bogatoj!
Dzis jest już lepiej, tzn mniej bolą mnie nogi i łamią kości :D wczoraj zasnęłam po 4 Relanium i przespałam 5 godzin :P
Do lekarza mam na poniedziałek zobaczymy co wymyśli :)
I polecam GORĄCA KĄPIEL !!!! To po prostu zbawienie przed snem :)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe