Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Czy miał ktoś zaraz po zażyciu heroiny swędzenie całego ciała? Ale takie swędzenie że człowiek marzył by się nożem drapać?
nie pisz posta pod postem i mniej spamuj proszę, następnym razem będzie warn - starysteve
22 kwietnia 2020Anonek44 pisze: mam okrutnie głupie pytanie. otóż mam mieć zabieg dentystyczny i zamierzam spalić małą dawkę heroiny przed żeby zabić ból, odrazu odpowiadam na wsyztskie pytania, przeciwbólowe od dentysty nie działają na mnie, mam zbyt mocny układ nerwowy czy cos w ten deseń a narkoza nie wchodzi w grę, jestem piz*a jeśli chodzi o ból zębów a do tego ćpunemwięc pomyślałem czy nie połączyć tych dwóch rzeczy i mam pytanie.
jaka dawka skutecznie znieczuli wyrywanie ? czy gryzie się to z przeciwbólowym od dentysty? z tego co wiem to podają lidokainę ale nie znalazłem nigdzie informacji o interakcjach. moje doświadczenia z opio to jednorazowo majka iv kilka razy trampek i to tyle, tolerka prawie zerowa.
ps. czy heroina ma dużo mocniejsze działanie przeciwbólowe od morfiny? bo jeśli nie to wygodniej będzie mi skorzystać z usług majki. a jeśli nie zabije to bólu to może fentanyl? I jaka droga podania helu? myślałem o spaleniu bo nie przepadam za iv.
i proszę o wstrzymanie się z komentarzami że przesadzam bo wiemale mam kilka przeżyć z dentystą które były najgorszym bólem jaki w życiu czułem a czeka mnie jeszcze sporo no i kiedyś i tak miałem w planach spróbować więc czemu by nie połączyć przyjemnego z uzytecznym
doceniam sarkazm ale wracamy do tematu Panowie - starysteve
Serio ketonal i bedzie ok.
Ale za to moc - poezja - 10/10, dawno takiego towaru nie probowalem. Troszku drogi, ale wart kazdego wydanego pensa.
ja latam
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.