Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Czy miał ktoś zaraz po zażyciu heroiny swędzenie całego ciała? Ale takie swędzenie że człowiek marzył by się nożem drapać?
nie pisz posta pod postem i mniej spamuj proszę, następnym razem będzie warn - starysteve
22 kwietnia 2020Anonek44 pisze: mam okrutnie głupie pytanie. otóż mam mieć zabieg dentystyczny i zamierzam spalić małą dawkę heroiny przed żeby zabić ból, odrazu odpowiadam na wsyztskie pytania, przeciwbólowe od dentysty nie działają na mnie, mam zbyt mocny układ nerwowy czy cos w ten deseń a narkoza nie wchodzi w grę, jestem piz*a jeśli chodzi o ból zębów a do tego ćpunemwięc pomyślałem czy nie połączyć tych dwóch rzeczy i mam pytanie.
jaka dawka skutecznie znieczuli wyrywanie ? czy gryzie się to z przeciwbólowym od dentysty? z tego co wiem to podają lidokainę ale nie znalazłem nigdzie informacji o interakcjach. moje doświadczenia z opio to jednorazowo majka iv kilka razy trampek i to tyle, tolerka prawie zerowa.
ps. czy heroina ma dużo mocniejsze działanie przeciwbólowe od morfiny? bo jeśli nie to wygodniej będzie mi skorzystać z usług majki. a jeśli nie zabije to bólu to może fentanyl? I jaka droga podania helu? myślałem o spaleniu bo nie przepadam za iv.
i proszę o wstrzymanie się z komentarzami że przesadzam bo wiemale mam kilka przeżyć z dentystą które były najgorszym bólem jaki w życiu czułem a czeka mnie jeszcze sporo no i kiedyś i tak miałem w planach spróbować więc czemu by nie połączyć przyjemnego z uzytecznym
doceniam sarkazm ale wracamy do tematu Panowie - starysteve
Serio ketonal i bedzie ok.
Ale za to moc - poezja - 10/10, dawno takiego towaru nie probowalem. Troszku drogi, ale wart kazdego wydanego pensa.
ja latam
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.