Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 75 / 19 / 0
@Anonek44 bądź mężczyzną i idź do dentysty normalnie, nie idziesz przecież na amputacje nogi na żywca %-D

Czy miał ktoś zaraz po zażyciu heroiny swędzenie całego ciała? Ale takie swędzenie że człowiek marzył by się nożem drapać?

nie pisz posta pod postem i mniej spamuj proszę, następnym razem będzie warn - starysteve
  • 8 / / 0
22 kwietnia 2020Anonek44 pisze:
mam okrutnie głupie pytanie. otóż mam mieć zabieg dentystyczny i zamierzam spalić małą dawkę heroiny przed żeby zabić ból, odrazu odpowiadam na wsyztskie pytania, przeciwbólowe od dentysty nie działają na mnie, mam zbyt mocny układ nerwowy czy cos w ten deseń a narkoza nie wchodzi w grę, jestem piz*a jeśli chodzi o ból zębów a do tego ćpunem %-D więc pomyślałem czy nie połączyć tych dwóch rzeczy i mam pytanie.
jaka dawka skutecznie znieczuli wyrywanie ? czy gryzie się to z przeciwbólowym od dentysty? z tego co wiem to podają lidokainę ale nie znalazłem nigdzie informacji o interakcjach. moje doświadczenia z opio to jednorazowo majka iv kilka razy trampek i to tyle, tolerka prawie zerowa.
ps. czy heroina ma dużo mocniejsze działanie przeciwbólowe od morfiny? bo jeśli nie to wygodniej będzie mi skorzystać z usług majki. a jeśli nie zabije to bólu to może fentanyl? I jaka droga podania helu? myślałem o spaleniu bo nie przepadam za iv.
i proszę o wstrzymanie się z komentarzami że przesadzam bo wiem %-D ale mam kilka przeżyć z dentystą które były najgorszym bólem jaki w życiu czułem a czeka mnie jeszcze sporo no i kiedyś i tak miałem w planach spróbować więc czemu by nie połączyć przyjemnego z uzytecznym
Nie przesadzasz. To poważna sprawa jest. W takim wypadku H Ci może nie pomóc. Spróbuj CF w dawce dla słonia. Więcej się dowiesz w temacie założonym przez vester.

doceniam sarkazm ale wracamy do tematu Panowie - starysteve
  • 703 / 135 / 0
Dużo ludzi się już wypowiadalo na forum, że jeśli chodzi o ból zęba najlepsze są NLPZ, sam wiem po sobie ze opio w tej kwestii ssie, jak mnie 8ka rozbolała to żadna hera, majka, metadon nie dawał rady, ketonal setka załatwiła sprawę, a byłem już w takiej desperacji że miałem ochotę skurwysyna kombinerkami wyrwać, ogolnie, jak bolał mnie ząb, troszkę poszperałem w sieci i wiele osób twierdzi, jakoby opiaty słabo działały na ból zęba pozdrawiam.
  • 443 / 55 / 0
Na bol zeba ketonal. Zadne opio a tym bardziej hel. Nie pomoze.
Serio ketonal i bedzie ok.
  • 39 / 4 / 0
to samo chciałem napisać na ząb nie zadziała opio. sam napisaes o znieczuleniu, znieczulenie to nie to samo co działanie przeciwbólowe. Zrób test o po opio zadaj sobie lekki ból i tak to poczujesz a nie że masz jakąś zbroje przeciwbolową (to że ten ból cię mniej rusza to co innego) na ząb weź rzeczy na ząb.
  • 39 / 4 / 0
Odnośnie wymiotowania po opio sprzed 10 stron. Ja wymiotowałem przez 4 miesiace do każdego strzała (2-3 dziennie) i nagle przestałem. Pamiętam, że wtedy o tym rozmawiałem z innymi i wyszło na to, że czasem się tak ma bez większego powodu (takim może być za duża dawka jak się zaczyna) i mija też bez powodu. Potem nie wymiotowałem chyba z rok i znowu na jakiś czas zacząłem. Ale to była rutyna i po prostu mialem miskę przy łóźku wymiotowałem i mogłem się cieszyc faza
  • 1854 / 217 / 37
Pojawil sie nowy sort w pewnym duzym portowym, europejskim miescie. Twarda kosc, jasnobezowa, z ciemniejszymi kropkami, nazwalem to "piegus". Twardy w kurwe, mlotkiem trzeba roizbijac LOL.
Ale za to moc - poezja - 10/10, dawno takiego towaru nie probowalem. Troszku drogi, ale wart kazdego wydanego pensa.
  • 239 / 51 / 0
mmm smakowa, jasnobezowe zawsze mi siadaly sorty, ciemniaki ssa
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 703 / 135 / 0
To już jest śmiech na sali, muszę napierdalac, po batach kilka razy w ciągu dnia, podbijać klonami, hel grzeje mnie z godzinę może dwie, to samo majka, gdzie na początku majka potrafiła zgrzac mnie na pół dnia, to chyba pora by iść się odtruć, że przez ciąg heroina i morfina działają krótko jak kodeina, większej kurwicy nie ma niż niedocpanie... To chyba gorsze niż brak tematu.
  • 98 / 21 / 0
Z jaką częstotliwością braliście hel przed dorobieniem się pierwszego skręta? Jakie przerwy byłyby bezpieczne żeby nie wjebac się fizycznie?
Uwaga! Użytkownik Psychowygrzew nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.