Wielocykliczne pochodne amfetaminy, m.in. MDMA, metylon i 6-APB.
Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1037 / 10 / 0
Imo za te mortal kombaty to można by dać nawet 35zł. Warte swojej ceny i warte uwagi, naprawdę.
Do tego zaczynają się już pojawiać w Polsce, bo ja też się z tym spotkałem.
  • 46 / 1 / 0
Nazwa Euro ( €)
Kolor pomarańczowy
Kształt ; Okrągły,
Logo ; €
Cena ;10
Gdzie kupione ;południe pl
Kiedy kupione ;maj
Sposób przyjęcia ; Doustny oraz donosowy .
Opis działania ;mocne wejscie, euforia, pozniej boski czil. lekkie dzialanie amf, jednak generalnie malo jej bylo
Ocena działania ; 8 / 10
Dodatkowe komentarze ; typowa mdmowa fazka. na nastepny dzien czujesz sie jak champion. generalnie swietna rzecz. Nie dam 10 pkt z racji tego, ze na pewno jest cos lepszego
' not from UK '
  • 2 / / 0
Nazwa: Listki klonu
Kolor: Czerwone
Kształt: Okragłe
Logo: Liść klonu
Cena: 17 zł
Gdzie kupione: W-ch,
Kiedy kupione: Wczoraj :D
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Musiały być napakowane MDMA, wyjebało mnie z butów po około 30 minutach. Na początku totalny nieogar, nie można było złapać ostrości, ani skupić wzroku na niczym konkretnym,ale później było już tylko lepiej. Euforia, chęć do rozmowy, do przemieszczania się. Zarzucaliśmy w około 8 osób i każdy był zachwycony działeniem :D. Łapać jeśli macie okazje! Polecam!
Ocena działania: 10/10
Uwaga! Użytkownik jaworson nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 279 / 1 / 0
Euro dla sprostrowania to 6 nie MDMA ;)
  • 207 / 2 / 0
Motyl skad wiesz ze 6 apb czy cos a nie MDMA ? Próbowałem ale juz sie skonczyły takie euro ppo 15 potem 20 a teraz nie moge tego dostać :-/ Początkowy wjazd nioe ogar potem kochamy wszystko..
  • 46 / 1 / 0
to na pewno było MDMA, testy na to wskazywały
nie było go wiele, ale było na pewno

wiem co mówie :)
' not from UK '
  • 89 / / 0
Zdobyłam takie oto krążki z eksportu. Nie mają loga, kolor lekko fioletowy, podziałka z z drugiej strony. Czy ktoś wie z czym mam do czynienia?
Zdjęcie z tele więc jakość średnia.

[ external image ]
  • 63 / 4 / 0
Miałem identyczne tylko był wybity znaczek "nike" był tak zrobiony że ktoś mógł sam powybijać znaczki. MDMA na pewno w nich nie ma, trzymały 2-3godz, porządnie przepalony po 4-5 godz spanie. Z osób które je testowały wszyscy polecają tylko nie ja ale ja jestem wybredny.
Uwaga! Użytkownik adi112 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 89 / / 0
adi112 pisze:
Miałem identyczne tylko był wybity znaczek "nike" był tak zrobiony że ktoś mógł sam powybijać znaczki. Mdma na pewno w nich nie ma, trzymały 2-3godz, porządnie przepalony po 4-5 godz spanie. Z osób które je testowały wszyscy polecają tylko nie ja ale ja jestem wybredny.
Chyba jednak to są inne. Znaczka nie mają a klimat po nich był cudowny. Zjadłam nie całą sztukę i była piękna kilkugodzinna posiadówa w parku :P Zdecydowanie mają MDMA, choć w przeciwieństwie do samego kryształu to czułam się po nich świetnie na drugi dzień.
  • 7 / / 0
Na śląsku są właśnie te niebieskie nike. Wie ktoś co w nich jest? Na początku myślałam, ze to MDMA, ale to jednak nie jest to. Zjadłam najpierw ćwierć. Po ok 40 minutach zaczęło działać, więc dojadłam drugą ćwiartkę. Wchodzą tak nie wiadomo jak i nie wiadomo kiedy i właściwie nie jest się pewnym czy już załadowały się w pełni, czy będzie jeszcze mocniej. Na początku jest lekki nieogar, ale można nad tym zapanować. Chodzi się po nich tak jakby się było z gumy. Strasznie mieli się mordą i ma się zdziwioną minę oraz ogrome oczy. Trzyma to 2-3 h, potem powoli schodzi, ale gały jeszcze przez parę godzin są uber wielkie. Nie ma halucynacji, aczkolwiek widziany obraz jest nieco inny. Np. sufit wyglądał jak płótno. Niby trochę podobnie do MDMA, ale brakuje tej miłości do wszystkich. Oddycha się w charakterystyczny dla psychodelików sposób.

Nigdy nie jadłam 6 apb, ale wydaje mi się, że siedzi w nich ta substancja.
Testował ktoś i może to potwierdzić?
Zablokowany
Newsy
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

To nie rzeżucha. Internauci drwią z ujawnionej „plantacji” marihuany

Policjanci z Komisariatu Policji w Dębnie (woj. zachodniopomorskie) pochwalili się w zlikwidowaniem małej plantacji konopi indyjskich, które zaczął hodować w swoim domu jeden z mieszkańców gminy. Hodowla składała się z siedmiu jeszcze bardzo malutkich sadzonek. Zdjęcia całej instalacji dębniccy policjanci udostępnili w sieci. W mig w sieci zaroiło się od prześmiewczych komentarzy, które porównywały łup policjantów do… rzeżuchy. Tak bowiem wyglądały sadzonki ustawione obok siebie na jednym ze zdjęć.