Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Do tego zaczynają się już pojawiać w Polsce, bo ja też się z tym spotkałem.
Kolor pomarańczowy
Kształt ; Okrągły,
Logo ; €
Cena ;10
Gdzie kupione ;południe pl
Kiedy kupione ;maj
Sposób przyjęcia ; Doustny oraz donosowy .
Opis działania ;mocne wejscie, euforia, pozniej boski czil. lekkie dzialanie amf, jednak generalnie malo jej bylo
Ocena działania ; 8 / 10
Dodatkowe komentarze ; typowa mdmowa fazka. na nastepny dzien czujesz sie jak champion. generalnie swietna rzecz. Nie dam 10 pkt z racji tego, ze na pewno jest cos lepszego
Kolor: Czerwone
Kształt: Okragłe
Logo: Liść klonu
Cena: 17 zł
Gdzie kupione: W-ch,
Kiedy kupione: Wczoraj :D
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Musiały być napakowane MDMA, wyjebało mnie z butów po około 30 minutach. Na początku totalny nieogar, nie można było złapać ostrości, ani skupić wzroku na niczym konkretnym,ale później było już tylko lepiej. Euforia, chęć do rozmowy, do przemieszczania się. Zarzucaliśmy w około 8 osób i każdy był zachwycony działeniem :D. Łapać jeśli macie okazje! Polecam!
Ocena działania: 10/10
Zdjęcie z tele więc jakość średnia.
[ external image ]
adi112 pisze:Miałem identyczne tylko był wybity znaczek "nike" był tak zrobiony że ktoś mógł sam powybijać znaczki. Mdma na pewno w nich nie ma, trzymały 2-3godz, porządnie przepalony po 4-5 godz spanie. Z osób które je testowały wszyscy polecają tylko nie ja ale ja jestem wybredny.
Nigdy nie jadłam 6 apb, ale wydaje mi się, że siedzi w nich ta substancja.
Testował ktoś i może to potwierdzić?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?