Więcej informacji: Empatogeny w Narkopedii [H]yperreala
Do tego zaczynają się już pojawiać w Polsce, bo ja też się z tym spotkałem.
Kolor pomarańczowy
Kształt ; Okrągły,
Logo ; €
Cena ;10
Gdzie kupione ;południe pl
Kiedy kupione ;maj
Sposób przyjęcia ; Doustny oraz donosowy .
Opis działania ;mocne wejscie, euforia, pozniej boski czil. lekkie dzialanie amf, jednak generalnie malo jej bylo
Ocena działania ; 8 / 10
Dodatkowe komentarze ; typowa mdmowa fazka. na nastepny dzien czujesz sie jak champion. generalnie swietna rzecz. Nie dam 10 pkt z racji tego, ze na pewno jest cos lepszego
Kolor: Czerwone
Kształt: Okragłe
Logo: Liść klonu
Cena: 17 zł
Gdzie kupione: W-ch,
Kiedy kupione: Wczoraj :D
Sposób przyjęcia: Doustnie
Opis działania: Musiały być napakowane MDMA, wyjebało mnie z butów po około 30 minutach. Na początku totalny nieogar, nie można było złapać ostrości, ani skupić wzroku na niczym konkretnym,ale później było już tylko lepiej. Euforia, chęć do rozmowy, do przemieszczania się. Zarzucaliśmy w około 8 osób i każdy był zachwycony działeniem :D. Łapać jeśli macie okazje! Polecam!
Ocena działania: 10/10
Zdjęcie z tele więc jakość średnia.
[ external image ]
adi112 pisze:Miałem identyczne tylko był wybity znaczek "nike" był tak zrobiony że ktoś mógł sam powybijać znaczki. Mdma na pewno w nich nie ma, trzymały 2-3godz, porządnie przepalony po 4-5 godz spanie. Z osób które je testowały wszyscy polecają tylko nie ja ale ja jestem wybredny.
Nigdy nie jadłam 6 apb, ale wydaje mi się, że siedzi w nich ta substancja.
Testował ktoś i może to potwierdzić?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.