Pamiętaj o nawodnieniu, bo leki nootropowe lubią wpływać na hydratację organizmu.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Myśle że w odpowiedniej asyście innych nootropów (u mnie najlepiej spisala sie Alpha GPC z Hupercyną i kofeiną) Fenylopiracetam to totalny game-changer jesli chodzi o funkcje kognitywne i ich przywrócenie po przygodach z różnymi zamulaczami.
30 lipca 2024deadmau5 pisze: 50mg to dobra dawka wyjściowa w przypadku fenylo. Wkręcić Ci się powinien około 30~60min od spożycia.
Pamiętaj o nawodnieniu, bo leki nootropowe lubią wpływać na hydratację organizmu.
21 lipca 2024Vetulani44 pisze: @Lotnik69 A co jest nie tak z hydrazydem? Ja testowałem hydrazyd i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony działaniem.
scalono v.1
03 stycznia 2024Rs3mati pisze: Pewnie noopept bo hydrazyd to gówno, bynajmniej takie są moje odczucia
scalono v.2
@ledzeppelin2 konkretnie o tym hydrazyd ile trzyma i jak mówisz poprawia gdy jedziesz koncentrację?
NIE PISZEMY POSTA POD POSTEM. OD TEGO JEST OPCJA EDYTUJ. JESZCZE RAZ TAKI WYSYP POSTÓW JEDEN POD DRUGIM I BĘDZIE WARN RZECZYWISTY. lady
W moim przypadku na przykład Kava Kava nie była bezpieczna, bo po czasie zacząłem brać duże dawki i w końcu tak dużą wziąłem że się naćpałem i poleciałem z innymi rzeczami po tygodniu. Po ostatnim oiomie na który leciałem LPR-em jest dla mnie bardzo ważne, żeby znowu nie wpaść.
serotoninowy pisze: a może ankieta powinna brzmieć czy vetulani po kolejenej dawce odłączy swój mózg od ciała i już na zawsze będzie frywolnie dryfowal na latającym dywanie i odbywac podróże międzygwiezdne zapięty w pasy na oddziale psychiatrii dożywotnio.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.