Pamiętaj o nawodnieniu, bo leki nootropowe lubią wpływać na hydratację organizmu.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
25 sierpnia 2014Melancthe pisze: Ja pierdole, jaka bieda umysłowa.
Niech zgadnę: mieszkasz z rodzicami/rodzicem, nie zarabiasz, studia Ci nie poszły, zainteresowania liczne acz powierzchowne.
Myśle że w odpowiedniej asyście innych nootropów (u mnie najlepiej spisala sie Alpha GPC z Hupercyną i kofeiną) Fenylopiracetam to totalny game-changer jesli chodzi o funkcje kognitywne i ich przywrócenie po przygodach z różnymi zamulaczami.
30 lipca 2024deadmau5 pisze: 50mg to dobra dawka wyjściowa w przypadku fenylo. Wkręcić Ci się powinien około 30~60min od spożycia.
Pamiętaj o nawodnieniu, bo leki nootropowe lubią wpływać na hydratację organizmu.
21 lipca 2024Vetulani44 pisze: @Lotnik69 A co jest nie tak z hydrazydem? Ja testowałem hydrazyd i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony działaniem.
scalono v.1
03 stycznia 2024Rs3mati pisze: Pewnie noopept bo hydrazyd to gówno, bynajmniej takie są moje odczucia
scalono v.2
@ledzeppelin2 konkretnie o tym hydrazyd ile trzyma i jak mówisz poprawia gdy jedziesz koncentrację?
NIE PISZEMY POSTA POD POSTEM. OD TEGO JEST OPCJA EDYTUJ. JESZCZE RAZ TAKI WYSYP POSTÓW JEDEN POD DRUGIM I BĘDZIE WARN RZECZYWISTY. lady
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.