Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2812 / 364 / 0
Ja mam fenylopiracetam dawka 1tab 50mg . Po jakim czasie fenylo wchodzi ? Jakie sa odczucia ?
  • 4340 / 701 / 2117
50mg to dobra dawka wyjściowa w przypadku fenylo. Wkręcić Ci się powinien około 30~60min od spożycia.
Pamiętaj o nawodnieniu, bo leki nootropowe lubią wpływać na hydratację organizmu.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 2659 / 559 / 0
Mnie fenylopiracetam niesamowicie uziemił, byłem całkowicie obecny tu i teraz. Niestety miałem tylko sampla. W tym zakresie zadziałał podobnie do modafinilu, ale chyba nawet lepiej. Należy jednak wziąć pod uwagę, że możliwie obecne u mnie jest ADD, bo prawie wszystkie stymulanty mnie uziemiają i uspokajają... W każdym razie, ja fenylopiracetamowi mówię ogromne TAK!
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 8 / 1 / 0
@Vetulani44 odczulem to samo przy fenylopiracetamie, za pierwszym razem po zarzuceniu okolo 100mg odrazu wyczułem coś w stylu uziemienia połaczonego z wyjebiscie mocną koncentracją na tym co robie. Z tego powodu fenylopiracetam uważam za jeden z lepszych racetamów, a nawet ogólnie nootropów. Nie podnosi tak ciśnienia jak piracetam po którym byłem najzwyczajniej "nabuzowany" i na niczym nie dalo sie skupic, no i fenylo jest odczuwalny nawet doraźnie w przeciwienstwie do piracetamu.
Myśle że w odpowiedniej asyście innych nootropów (u mnie najlepiej spisala sie Alpha GPC z Hupercyną i kofeiną) Fenylopiracetam to totalny game-changer jesli chodzi o funkcje kognitywne i ich przywrócenie po przygodach z różnymi zamulaczami.
  • 2812 / 364 / 0
30 lipca 2024deadmau5 pisze:
50mg to dobra dawka wyjściowa w przypadku fenylo. Wkręcić Ci się powinien około 30~60min od spożycia.
Pamiętaj o nawodnieniu, bo leki nootropowe lubią wpływać na hydratację organizmu.
Ogólnie fenylopiracetam jesli chodzi o dawki to można zaczynac od 50-100mg i obserwować siebie zd tak powiem i dawka max to 2-3x po 50-100mg dziennie
  • 2972 / 1609 / 35
21 lipca 2024Vetulani44 pisze:
@Lotnik69 A co jest nie tak z hydrazydem? Ja testowałem hydrazyd i byłem bardzo pozytywnie zaskoczony działaniem.
Jak go odczuwałeś było ok?

scalono v.1
03 stycznia 2024Rs3mati pisze:
Pewnie noopept bo hydrazyd to gówno, bynajmniej takie są moje odczucia
Twoje odczucia jakie są ok czy same negatywne i ile ciebie trzymało.

scalono v.2

@ledzeppelin2 konkretnie o tym hydrazyd ile trzyma i jak mówisz poprawia gdy jedziesz koncentrację?

NIE PISZEMY POSTA POD POSTEM. OD TEGO JEST OPCJA EDYTUJ. JESZCZE RAZ TAKI WYSYP POSTÓW JEDEN POD DRUGIM I BĘDZIE WARN RZECZYWISTY. lady
Narcotic trust tylko i wyłącznie. Wiadomo jebać polityków co od 1989r sprzedali Polskę i dalej komuchy rządzą i myślą, że ktoś dla nich będzie walczył o co, o jaki kraj jaką Polskę? Na świecie liczą się pieniądze
ODPOWIEDZ
Newsy
Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.