Substancje wykazujące działanie prokognitywne.
Zobacz też: Wikipedia
ODPOWIEDZ
  • 2807 / 363 / 0
Ja mam fenylopiracetam dawka 1tab 50mg . Po jakim czasie fenylo wchodzi ? Jakie sa odczucia ?
  • 4317 / 699 / 2117
50mg to dobra dawka wyjściowa w przypadku fenylo. Wkręcić Ci się powinien około 30~60min od spożycia.
Pamiętaj o nawodnieniu, bo leki nootropowe lubią wpływać na hydratację organizmu.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 2615 / 544 / 0
Mnie fenylopiracetam niesamowicie uziemił, byłem całkowicie obecny tu i teraz. Niestety miałem tylko sampla. W tym zakresie zadziałał podobnie do modafinilu, ale chyba nawet lepiej. Należy jednak wziąć pod uwagę, że możliwie obecne u mnie jest ADD, bo prawie wszystkie stymulanty mnie uziemiają i uspokajają... W każdym razie, ja fenylopiracetamowi mówię ogromne TAK!
19 lutego 2025london5 pisze:
Dobrze że tego topka już nie ma, wkurwiał mnie ten chujek.
  • 8 / 1 / 0
@Vetulani44 odczulem to samo przy fenylopiracetamie, za pierwszym razem po zarzuceniu okolo 100mg odrazu wyczułem coś w stylu uziemienia połaczonego z wyjebiscie mocną koncentracją na tym co robie. Z tego powodu fenylopiracetam uważam za jeden z lepszych racetamów, a nawet ogólnie nootropów. Nie podnosi tak ciśnienia jak piracetam po którym byłem najzwyczajniej "nabuzowany" i na niczym nie dalo sie skupic, no i fenylo jest odczuwalny nawet doraźnie w przeciwienstwie do piracetamu.
Myśle że w odpowiedniej asyście innych nootropów (u mnie najlepiej spisala sie Alpha GPC z Hupercyną i kofeiną) Fenylopiracetam to totalny game-changer jesli chodzi o funkcje kognitywne i ich przywrócenie po przygodach z różnymi zamulaczami.
  • 2807 / 363 / 0
30 lipca 2024deadmau5 pisze:
50mg to dobra dawka wyjściowa w przypadku fenylo. Wkręcić Ci się powinien około 30~60min od spożycia.
Pamiętaj o nawodnieniu, bo leki nootropowe lubią wpływać na hydratację organizmu.
Ogólnie fenylopiracetam jesli chodzi o dawki to można zaczynac od 50-100mg i obserwować siebie zd tak powiem i dawka max to 2-3x po 50-100mg dziennie
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Legalizacja marihuany ogranicza problematyczne używanie i poprawia kondycję psychiczną

Badacze analizują, jak legalny dostęp do marihuany wpływa na konsumpcję i zdrowie psychiczne uczestników. W pierwszej akademickiej publikacji zespół badawczy przedstawił bezpośrednie porównanie legalnego i nielegalnego pozyskiwania tej substancji. Badanie rozpoczęto w styczniu 2023 r. jako wspólne przedsięwzięcie Departamentu Uzależnień w Bazylei, Uniwersytetu w Bazylei, Uniwersyteckiej Kliniki Psychiatrycznej w Bazylei (UPK) oraz Służb Psychiatrycznych Aargau.

Żeby nie dostać mandatu za piwo, próbował przekupić policjantów 70 euro i kokainą

Przyłapany na piciu piwa na peronie sopockiego dworca 33-latek, by nie dostać mandatu, zaoferował policjantom łapówkę: 70 euro i... kokainę.

Hiszpania: obowiązkowe testy na alkohol i narkotyki dla kierowców zawodowych?

Hiszpańska scena polityczna podzieliła się wokół nowej propozycji Partii Ludowej (Partido Popular), która chce wprowadzenia obowiązkowych corocznych testów na obecność alkoholu i narkotyków dla kierowców zawodowych. Projekt ustawy zmieniający hiszpańskie prawo o ruchu drogowym, zgłoszony kilka tygodni temu, trafił już pod obrady Kongresu Deputowanych, wywołując ostry spór między rządem a opozycją.