Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 74 / 8 / 0
U mnie kontynuacja, ale tam chyba nawet pierwsza wizyta za 50zł. Sprawdź na ich stronie.
  • 2 / / 0
06 marca 2025chmiel95 pisze:
Jak dla kogoś 249zł (medcaclinics), a 50 zł jest bez różnicy to czemu nie.
W Katowicacj chyba nie ma chyba innej opcji
  • 233 / 99 / 0
W Katowicach jest najlepsza poradnia MM w Polsce. Pierwsza wizyta 200zł, kolejna i przejście z innej poradni 150zł. Jak ktoś potrzebuje to i 50g dostanie na jednej wizycie.
What you smoking?
  • 985 / 92 / 0
Witam, coś w okolicach Przemyśla by się znalazło ? Chyba ostatnio pytałem tutaj w temacie, nie pamiętam ale mj bardzo mi pomaga na sen, lepiej niż czasem mocne psychotropy. Nie mówiąc o alkoholu z którym walczę , jak na razie skutecznie ale ciągnie do mocnego alko jak skurczybyk.
Zdrówka życzę
Tijaz/DWE
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 74 / 8 / 0
04 kwietnia 2025mellowdude pisze:
W Katowicach jest najlepsza poradnia MM w Polsce. Pierwsza wizyta 200zł, kolejna i przejście z innej poradni 150zł. Jak ktoś potrzebuje to i 50g dostanie na jednej wizycie.
Aspotclinic. Wszystkie wizyty po 50 zł
na pierwszej wizycie stacjonarnej poprosiłem o recepty na 45 g i dostałem.
  • 1422 / 508 / 0
Szczecin cos sprawdzonego?
  • 51 / 5 / 0
05 kwietnia 2025chmiel95 pisze:
04 kwietnia 2025mellowdude pisze:
Aspotclinic. Wszystkie wizyty po 50 zł
na pierwszej wizycie stacjonarnej poprosiłem o recepty na 45 g i dostałem.
Możesz powiedzieć na co tyle Ci wypisali? Miałeś jakąś historię leczenia z sobą czy wystarczyło pogadać z lekarzem?
adhibe rationem difficultatibus
  • 74 / 8 / 0
Wszystko cuzamen do kupy: remisja nowotworu, brak apetytu, że nie chce łykać benzodiazepin na sen, to że akurat wtedy było zioło w dobrej cenie (bliski termin ważności) powiedziałem uczciwie, że normalnie ceny są wysokie i chciałem zrobić zapas. Pewnie też ma znaczenie, że nie mam 20 lat.
Ale jak Ci nie wypisze 45 to 30 czy 20 też przecież jest ok, a w slabie płacisz 50zl za wizytę to niewygórowana cena.
  • 1 / / 0
Szczecin lekarz [cut] z strony receptamarihuana.pl
Cena pierwszej wizyty 190zł
Cena kolejnej wizyty 150zł
Problemy z zasypianiem 😂
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
CBŚP uderza w gang powiązany z pseudokibicami. Zabezpieczono ponad 100 kg narkotyków

Policjanci CBŚP z Rzeszowa po raz kolejny uderzyli w zorganizowaną grupę przestępczą wywodzącą się ze środowiska pseudokibiców. W trakcie akcji przeprowadzonej na terenie Rzeszowa zatrzymano dwóch 30-latków, powiązanych z jednym z lokalnych klubów piłkarskich.

Baner reklamujący sprzedaż mefedronu wisiał na płocie sopockiego kempingu

Na ogrodzeniu kempingu przy ul. Bitwy pod Płowcami w Sopocie zawisł baner z kodem QR, który po zeskanowaniu prowadził do strony oferującej sprzedaż mefedronu. To kolejny przypadek, po niedawnych doniesieniach z Gdańska, reklamowania sprzedaży narkotyków za pomocą umieszczanych w miejscach publicznych kodów QR.

10 lat więzienia dla producenta metamfetaminy. Legnicki sąd wydał wyrok

Przestępstwa narkotykowe to coraz większy problem. W jednej z takich spraw zapadł właśnie wyrok. Sąd Okręgowy w Legnicy skazał na 10 lat więzienia 34-letniego Jakuba C., który na przemysłową skalę produkował metamfetaminę. Wytwórnia działała w garażu na terenie prywatnej posesji w Niemstowie pod Lubinem.