06 marca 2025chmiel95 pisze: Jak dla kogoś 249zł (medcaclinics), a 50 zł jest bez różnicy to czemu nie.
Zdrówka życzę
Tijaz/DWE
04 kwietnia 2025mellowdude pisze: W Katowicach jest najlepsza poradnia MM w Polsce. Pierwsza wizyta 200zł, kolejna i przejście z innej poradni 150zł. Jak ktoś potrzebuje to i 50g dostanie na jednej wizycie.
na pierwszej wizycie stacjonarnej poprosiłem o recepty na 45 g i dostałem.
05 kwietnia 2025chmiel95 pisze:Aspotclinic. Wszystkie wizyty po 50 zł04 kwietnia 2025mellowdude pisze: W Katowicach jest najlepsza poradnia MM w Polsce. Pierwsza wizyta 200zł, kolejna i przejście z innej poradni 150zł. Jak ktoś potrzebuje to i 50g dostanie na jednej wizycie.
na pierwszej wizycie stacjonarnej poprosiłem o recepty na 45 g i dostałem.
Ale jak Ci nie wypisze 45 to 30 czy 20 też przecież jest ok, a w slabie płacisz 50zl za wizytę to niewygórowana cena.
Cena pierwszej wizyty 190zł
Cena kolejnej wizyty 150zł
Problemy z zasypianiem
16 października 2023Stteetart pisze: "mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.