Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 74 / 8 / 0
U mnie kontynuacja, ale tam chyba nawet pierwsza wizyta za 50zł. Sprawdź na ich stronie.
  • 2 / / 0
06 marca 2025chmiel95 pisze:
Jak dla kogoś 249zł (medcaclinics), a 50 zł jest bez różnicy to czemu nie.
W Katowicacj chyba nie ma chyba innej opcji
  • 233 / 99 / 0
W Katowicach jest najlepsza poradnia MM w Polsce. Pierwsza wizyta 200zł, kolejna i przejście z innej poradni 150zł. Jak ktoś potrzebuje to i 50g dostanie na jednej wizycie.
What you smoking?
  • 985 / 92 / 0
Witam, coś w okolicach Przemyśla by się znalazło ? Chyba ostatnio pytałem tutaj w temacie, nie pamiętam ale mj bardzo mi pomaga na sen, lepiej niż czasem mocne psychotropy. Nie mówiąc o alkoholu z którym walczę , jak na razie skutecznie ale ciągnie do mocnego alko jak skurczybyk.
Zdrówka życzę
Tijaz/DWE
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 74 / 8 / 0
04 kwietnia 2025mellowdude pisze:
W Katowicach jest najlepsza poradnia MM w Polsce. Pierwsza wizyta 200zł, kolejna i przejście z innej poradni 150zł. Jak ktoś potrzebuje to i 50g dostanie na jednej wizycie.
Aspotclinic. Wszystkie wizyty po 50 zł
na pierwszej wizycie stacjonarnej poprosiłem o recepty na 45 g i dostałem.
  • 1424 / 508 / 0
Szczecin cos sprawdzonego?
  • 51 / 5 / 0
05 kwietnia 2025chmiel95 pisze:
04 kwietnia 2025mellowdude pisze:
Aspotclinic. Wszystkie wizyty po 50 zł
na pierwszej wizycie stacjonarnej poprosiłem o recepty na 45 g i dostałem.
Możesz powiedzieć na co tyle Ci wypisali? Miałeś jakąś historię leczenia z sobą czy wystarczyło pogadać z lekarzem?
adhibe rationem difficultatibus
  • 74 / 8 / 0
Wszystko cuzamen do kupy: remisja nowotworu, brak apetytu, że nie chce łykać benzodiazepin na sen, to że akurat wtedy było zioło w dobrej cenie (bliski termin ważności) powiedziałem uczciwie, że normalnie ceny są wysokie i chciałem zrobić zapas. Pewnie też ma znaczenie, że nie mam 20 lat.
Ale jak Ci nie wypisze 45 to 30 czy 20 też przecież jest ok, a w slabie płacisz 50zl za wizytę to niewygórowana cena.
  • 1 / / 0
Szczecin lekarz [cut] z strony receptamarihuana.pl
Cena pierwszej wizyty 190zł
Cena kolejnej wizyty 150zł
Problemy z zasypianiem 😂
ODPOWIEDZ
Newsy
Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.

W marcu wyraźne odbicie. 88 tys. recept z receptomatów na medyczną marihuanę i opioidy

Ostatni kwartał przyniósł spadek liczby recept wypisywanych na leki kontrolowane, choć w marcu odnotowano odbicie, wyraźne zwłaszcza w przypadku medycznej marihuany - informuje w środowym wydaniu "Dziennik Gazeta Prawna".

Czy psychodeliki mogą uczynić Cię bardziej moralnym człowiekiem? [Nowe badania 2025]

Czy możliwe jest, że po zażyciu psychodelików stajesz się bardziej empatyczny, troszczysz się o innych ludzi, zwierzęta czy nawet środowisko naturalne? Najnowsze badania opublikowane w Journal of Psychoactive Drugs sugerują, że tak – osoby, które doświadczyły głębokich przeżyć psychodelicznych, wykazują wyższy poziom moralnej ekspansywności, czyli gotowości do rozszerzenia współczucia i troski na coraz szersze kręgi istnienia. Co ciekawe, wzrost ten jest szczególnie silny u osób, które podczas „tripu” przeżyły rozpad ego lub intensywne doświadczenia mistyczne.