Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 74 / 8 / 0
U mnie kontynuacja, ale tam chyba nawet pierwsza wizyta za 50zł. Sprawdź na ich stronie.
  • 2 / / 0
06 marca 2025chmiel95 pisze:
Jak dla kogoś 249zł (medcaclinics), a 50 zł jest bez różnicy to czemu nie.
W Katowicacj chyba nie ma chyba innej opcji
  • 233 / 99 / 0
W Katowicach jest najlepsza poradnia MM w Polsce. Pierwsza wizyta 200zł, kolejna i przejście z innej poradni 150zł. Jak ktoś potrzebuje to i 50g dostanie na jednej wizycie.
What you smoking?
  • 985 / 92 / 0
Witam, coś w okolicach Przemyśla by się znalazło ? Chyba ostatnio pytałem tutaj w temacie, nie pamiętam ale mj bardzo mi pomaga na sen, lepiej niż czasem mocne psychotropy. Nie mówiąc o alkoholu z którym walczę , jak na razie skutecznie ale ciągnie do mocnego alko jak skurczybyk.
Zdrówka życzę
Tijaz/DWE
policjantzbyszek88@tutanota.com [H]R Crew
  • 74 / 8 / 0
04 kwietnia 2025mellowdude pisze:
W Katowicach jest najlepsza poradnia MM w Polsce. Pierwsza wizyta 200zł, kolejna i przejście z innej poradni 150zł. Jak ktoś potrzebuje to i 50g dostanie na jednej wizycie.
Aspotclinic. Wszystkie wizyty po 50 zł
na pierwszej wizycie stacjonarnej poprosiłem o recepty na 45 g i dostałem.
  • 1665 / 559 / 0
Szczecin cos sprawdzonego?
  • 52 / 5 / 0
05 kwietnia 2025chmiel95 pisze:
04 kwietnia 2025mellowdude pisze:
Aspotclinic. Wszystkie wizyty po 50 zł
na pierwszej wizycie stacjonarnej poprosiłem o recepty na 45 g i dostałem.
Możesz powiedzieć na co tyle Ci wypisali? Miałeś jakąś historię leczenia z sobą czy wystarczyło pogadać z lekarzem?
adhibe rationem difficultatibus
  • 74 / 8 / 0
Wszystko cuzamen do kupy: remisja nowotworu, brak apetytu, że nie chce łykać benzodiazepin na sen, to że akurat wtedy było zioło w dobrej cenie (bliski termin ważności) powiedziałem uczciwie, że normalnie ceny są wysokie i chciałem zrobić zapas. Pewnie też ma znaczenie, że nie mam 20 lat.
Ale jak Ci nie wypisze 45 to 30 czy 20 też przecież jest ok, a w slabie płacisz 50zl za wizytę to niewygórowana cena.
  • 2 / / 0
Szczecin lekarz [cut] z strony receptamarihuana.pl
Cena pierwszej wizyty 190zł
Cena kolejnej wizyty 150zł
Problemy z zasypianiem 😂
  • 1319 / 335 / 12
Moja jedyna styczność to wcześniej wspominany Aspotclinics więc nie mam porównania co do innych jednakoż ochoczo zachęcam do umówienia wizyty: cena niewygórowana, łatwo trafić będąc nietutejszym (rzut kamieniem od patyka + równie blisko apteka w złotych tarasach gdzie można się zaopatrzyć w lekarstwo), miła atmosfera i dużo wolnych terminów (praktycznie umówiłem wizytę z marszu), także gorąco polecam Żanet Kaleta :liść:
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.