Warszawski Cpun pisze:Ja mam czeski maczki, i 10cioma główkami spokojnie można się uwalić.
no wiec wlasnie, zalezy od maku. dawniej pisales, ze bierzesz nawet po 100 i nic nie czuc
WC, poczytalem twoje wypociny, i mnie troche zszokowalo conieco.
piszesz ze waliles czasami 3 cwiary dziennie - spoko, to jakies 6-9 centow compotu - srednia dawka sredniego compociarza. ja na 4 centach przebieduje 1 dzien, a 15 to juz werygut, 20 to weryfakngut.
co mnie zszokowalo to ilosc glowek z jakiej robiles zupe. Ja juz nie pamietam z ilu glowek w PL zupe chlalem, ale powiedzmy ze z 40 na dwoch, czyli 20 na jednego.
teraz u mnie sa jakiestakie holcfoje ze z JEDNEJ glowki poczujesz, a z 4 juz jestem letko najebanny.
A ty piszesz ze 120 glowek chlales zupencje -szok!!! ze 120stu to ja robote pierdolne dobra, b dobra nawet.
wiec chyba te czeskie holcfoje male i slabe jak huj. albo ty jestes mieszanka Rambo i Lenina w jednej postaci.
obserwuje i pisze na tym forum od jakiegoś czasu (jestem heroinstą) ... I nie pisze tego do poszcególnych osób ! Zeby ktoś nie odebrał ze do kogoś np WC bo akurat moze tak mu sie skojarzyć ale pisze do do WSZYSTKICH bo wieksza osób która tu pisze !! to jacyś pseduo kozacy którzy mają tylko jakaś wiedze teroretyczną ale pewnie praktycznej zero .. ! I od razu mozna sie poznać kto wali ścieme a kto pisze prawde .. a sporo tu takich .. Od razu mozna się poznac po nie których ze co to nie oni a w rzeczywistości pewnie nigdy helu na oczy nie widzieli ! hee...
POZDRO ALL !! Peace!
rygiel pisze:chciałbym sie odnieść co do zawartości morfiny w słomie. Otóż ja jestem z krk i zawsze jezdziliśmy po słomę w okolice Książa Wielkiego....
w 1kG slomy masz 1gram M. jak mocniejszy susz- to wiecej, moze nawet 2gramy w 1kG?
zgnila sloma powiadasz - pierwszy raz slysze....ja zawsze 3 razy gotowalem, a reszte wyrzucac.
a czym zywice regenerujesz wtedy? sola? czy kwasem?
@porucznik no tak robiliśmy... nauczył nas tego taki stary grzejnik ( świeć Panie nad jego duszą ) i tak robiłiśmy:) a kasze sola regenerowaliśmy przeważnie... jak już słabo hulała to wtedy porządnie kwasem
czyli 50 zl za kilo.
u mnie teraz do 600zl za kilo dochodzi -przejebane, wcale sie nie oplaca....latwiej kupic torebki
A jaka cena tych torebek i ile w nich jest?
torebki - po $10 jedna, wystaczy dla nowicjusza zeby przysypiac (gdzies tak pol centa, moze cent).
jak juz sie wjebiesz w ciag, to trzeba 10 dziennie, a lepiej 20-30 zeby dobrze bylo.
w sumie produkcja sie oplaca dalej, ale nie bede inwestowac $300 zeby sobie raz puknac.
wole kupic 2 torebki za dwie dychy.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne
Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami
Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.