Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 171 / / 0
Ja mojej używałem 4 miesiące (używałem bo od 3 tygodni nie mam giebla). Jest zwykła, biały tłok pisze na niej tylko BD.
  • 32 / / 0
Lesniczy pisze:
Ja mojej używałem 4 miesiące (używałem bo od 3 tygodni nie mam giebla). Jest zwykła, biały tłok pisze na niej tylko BD.
Mam też taką. Zostawiłem w pracy, ale z tego co pamiętam to 5ml co 0.2. Zwykła, prosta, już rok chodzi, a nawet przedziałka jeszcze się trzyma.
  • 48 / / 0
Jak sobie radzicie w klubach? Zabieracie giebla na "balety"?
Uwaga! Użytkownik JustynaK93 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 30 / / 0
Bierzesz na balety powiedzmy 3 butelki HDPE 25ml, w każdej te 2ml GBL wymieszane z sokiem. Jak trzeba dolać to idziesz do kibla walisz shota. Dobrze jest jeszcze przepić wodą z kranu.
  • 15 / 1 / 0
Gdzie można kupić takie butelki 25 ml ?
  • 4 / / 0
  • 2876 / 99 / 0
Egzamin zdają też szklane buteleczki po jednorazowych porcjach wysokoprocentowych alkoholi - jednakże tylko te szklane, plastikowe są nieszczelne na dłuższą metę. Sam bardzo długo używałem takiej 50ml + pompka 2,5ml wszystko lajtowo mieściło się do kieszeni razem z zapalniczką i nie było ryzyka rozlania (te buteleczki są z baaardzo grubego szkła)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 56 / / 0
Do korzystania w zaciszu domowym najlepiej sobie kupić pipetę szklaną z gruszką w sklepie ze szkłem laboratoryjnym. Można wygodnie odmierzać precyzyjnie dawki i nic się nie zacina.
  • 101 / / 0
Co do pipet ja używam takiej: http://www.airbrushlab.pl/shop/743-1272 ... ta-3ml.jpg
Jest wykonana z HDPE, mam ją od pół roku i jeszcze nic się z nią nie dzieje. Bardzo dokładna, w domowych warunkach jest idealna ;-)
A do transportu/na imprezę czy coś używam takich małych probówek:
[ external image ]
Są bardzo wygodne, szczelne i jednocześnie dyskretne. Polecam każdemu. :cool:
Cena za 50szt 1,5ml to ok 8zł :diabolic:
Know your Body. Know your Mind. Know your Substance. Know your Source.
  • 105 / 14 / 0
@up:
Kiedyś do zamówień dodawał je jeden vendor, są rewelacyjne; bałem się, że już ich nie znajdę (lubią się gubić), a wreszcie je widzę, i jeszcze w tylu kolorach!!! Cieszę się jak małe dziecko.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuanoholik – nowa definicja dla nowego języka debaty o uzależnieniu

W świecie, w którym alkoholik nie jest „ćpunem”, tylko „osobą z chorobą alkoholową”, a osoby uzależnione od leków otrzymują wsparcie zamiast pogardy i aresztów – czas również na zmianę języka wokół marihuany, która prędzej niż później zostanie w Polsce zdepenalizowana. Dlatego proponujemy wprowadzenie nienaukowego terminu „marihuanoholik” – jako neutralnego określenia osoby, która straciła kontrolę nad swoim używaniem marihuany i odczuwa tego konsekwencje w codziennym życiu. Zaznaczamy, że definicja ta nie ma zastąpić klasyfikacji medycznej, a jedynie usunąć stygmantyzację.

Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.