4-HMC, efedron, metkat. Charakterystyka i metody otrzymywania.
Więcej informacji: Metylokatynon w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 6 / / 0
Najprostrza metoda na udany metkat to pokruszenie tabletek w mial do tego pokruszenie nadmanganianu w mial wszystko to wrzucamy do kieliszka (nadmanganianu ma byc tyle zeby proszek po zmieszaniu stal sie szarawy) Dodajemy 3 ml octu po kilku sekundach 6ml wody nastepnie po 10 min filtrujemy. Dziala euforycznie a potem spidujaca. U mnie w miescie tak cpuny robia metkat jakosc jest b. dobra
Uwaga! Użytkownik asdasd nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
jakosć b.dobra na niewydolność serca i parkinsonizm - Polecam gorąco.

Pytanko - czy przy wytrącaniu manganu wodą utlenioną nie zachodzi jakaś reakcja szkodliwa dla metkatu ? O ile sie nie mylę to wytwarza się w tedy tlen i temperatura , mam rację ?
  • 3206 / 176 / 0
Wodą utlenioną?

Wysoka temperatura może być szkodliwa szczególnie że to roztwór a metkat nie należy do najwytrzymalszych.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2538 / 215 / 0
Czyli lepiej ten syf wit C wytrącać niż H2O2 ? Po wytrąceniu tego wit C są mniejsze straty przy filtracji , chyba ze coś mi sie pomyliło i ten syf sie w wit C rozpuszcza :/
Ostatnio zmieniony 13 września 2012 przez chlorekturbokofeiny, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 2538 / 215 / 0
Sorry że pisze post pod postem ale : skombinowałem cienką i w wysoką zlewke , próbówkęczy jak to tam zwał. I podobno reakcja zachodzi lepiej w takim naczyniu , po zakończeniu reakcji dam sprawozdanie. Tylko lipa bo w lodóce mam 8 C wiec robie w zamrazalce jak zmienie w lodóce na nizszą zaraz ktoś zmieni :(
  • 887 / 11 / 0
Ja zawsze robie z przepisu z FAQ
Tabletki na jebany pył, do 5ml wody, 1ml octu, 15min do zamrazarki
Do gotujacej sie wody 350mg nadmanganianu, do nadmanganianu roztwor pseudoefki, na 2h do lodowki, filtracja 2x
Wychodzi bezbarwny, mocno pachnacy wisnia (nie marcepanem), kopie idealnie, za to z sudaffedu wychodzi znacznie slabszy, nie doszedlem jeszcze do tego jak uzyskac wydajnosc jak przy accatarze
  • 2538 / 215 / 0
a 7 - 8 C w lodówce to nie za dużo na reakcję ? wiem że podczas reakcji wytwarza się ciepło ale w zamrażalce by to chyba zamarzło nie ?
Ostatnio zmieniony 14 września 2012 przez chlorekturbokofeiny, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 887 / 11 / 0
W zamrazarce po kilkunastu minutach rozwor zamarza, temperatura w lodowce jest dobra jak na domowe warunki
  • 2538 / 215 / 0
Kur*a ale kocur wyszedł , podrapał mnie tak ze nie wiem co sie dzieje ! :D Albo to fakt że w wąskim naczyniu reakcja lepiej zachodzi albo przez to że stał w zamrażalce :D
  • 141 / 2 / 0
marnujecie towar gotując. Pare stron wcześniej podałem najzajebistszy pomysł na kota. Na dodatek można go wykonać wszedzie! / Najbardziej dziwnym miejscem byl kibelek na trasie pkp Wrocław-Katowice :D
Uwaga! Użytkownik Alkoloid Papcio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.