Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 950 / 42 / 0
No pewnie, tak samo jak kodeinę podbija parasyf. Tylko nam nie o to chodzi.
Jak dla mnie koda nie podbija trampka. Tzn wiadomo, że trzeba zmniejszyć dawki zażywając to i to, bo się wzajemnie potęgują, ale typowy podbijacz to to nie jest. Benzo też. Zmieniają profil działania, ale przede wszystkim zażywamy je do trampka coby nie dostać padaki. hydroksyzyna jak chyba w większości opio (na nudności, wymioty i cały wyrzut histaminy) PODBIJA sedację. Ale kosztem euforii. ;)
  • 510 / 53 / 1
Dorwałem ostatnio tabsy poltram retard. Zarzuciłem 300mg i nic nie poczułem (tolerka ~450mg kodeiny), więc następnego dnia wziąłem 600mg i dalej nic, byłem jedynie senny, żadnej euforii czy opiatowego ciepełka. Potem jeszcze próbowałem zwiększać dawki, ale nic to nie dało oprócz mocniejszej senności. Dodam, że tabletki rozgryzałem.
O chuj tu chodzi? Jakieś przeterminowane były? Dodam, że brałem wtedy hydroksyzynę na sen, ale zawsze min. 8h przed Tramalem.

Czy hydro zbija działanie tramadolu? Miesiąc temu wziąłem 300mg z Dorety i mnie wygrzało jak nigdy.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 950 / 42 / 0
Retard jak sam napisałeś. Ile czasu czekałeś na ugrzanie? Pamiętaj, że na tramcu nie ma wjazdu. Po prostu nagle jest i już. A jak bardzo przeterminowane? Bo my Ci tego nie powiemy. Hydro napisałem post wcześniej... Nie zwiększaj teraz bez opamiętania dawki trampka.. Podaj lepiej wszystkie leki/używki, które w międzyczasie zażywałeś/na czym jesteś itd, żeby wykluczyć wszystkie możliwe interakcje. A właściwie blokady w tym wypadku.

Musisz również pamiętać, że tramadol czasem może po prostu nie zadziałać i chuj. A może też być tak, że faza złapie Cię dopiero na następny dzień. Tak jest i tyle. Więc bez opamiętania nie zwiększaj dawek jak czujesz, że nie działa.
  • 510 / 53 / 1
Same listki miałem, więc nie wiem czy były przeterminowane (raczej nie, maks rok leżały). Pierwszego dnia wrzuciłem 20mg hydro i 450mg kodeiny (która nie zadziałała), 2 godziny później poszło 300mg trampka. Następnego dnia 400mg rano i wieczorem kolejne 400mg. Trzeciego 600mg i kiedy nie zadziałało to sobie odpuściłem. Nic innego oprócz hydro na sen wtedy nie brałem. Faktycznie głupie było to zwiększanie dawek, ale akurat wolne miałem i chciałem się zgrzać, a za każdym kolejnym razem byłem coraz bardziej wkurwiony.
Uwaga! Użytkownik TrzymamSzafe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 156 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: suchysuchy »
W ile się zbija tolerancję? 800mg dopiero działa.
  • 784 / 46 / 0
To i tak mała tolerka. Ja musze zmielić około 1g żeby się porobić. Choć uwalenie po tramcu jest dośc specyficzne. Zmniejszysz ją nie jedzać tramca bo on też lekko spiduje stąd ta cała przyjemność z fazy.
  • 950 / 42 / 0
Co to jest za pytanie 'w ile się wzbija tolerka' ??
Rośnie potwornie szybko przy nieumiejętnym stosowaniu, a magia znika równie szybko.
  • 258 / 2 / 0
suchysuchy pisze:
W ile się zbija tolerancję? 800mg dopiero działa.
Uwielbiam takie pytania...damn
Zależy od wielu czynników, przede wszystkim od organizmu, a jak wiadomo każdy ma inny.
Mi np. Wystarczył miesiąc
Możesz jeszcze zażyć małą dawkę jakiegoś antagonisty NMDA, tylko nie DXM. One czasowo zmniejszają tolerancję
  • 156 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: suchysuchy »
Dzięki Dawid!
Co do 4problemyzpytaniami: czy ta "magia" ujdzie bezpowrotnie nawet jeśli raczyłem się przerwą?
  • 950 / 42 / 0
To zależy.. Jak długo waliłeś, jakie dawki..
Jak piszesz, że 800 mg dopiero działa to coś kiepsko to widzę. :D
Zablokowany
Newsy
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?