Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Jak dla mnie koda nie podbija trampka. Tzn wiadomo, że trzeba zmniejszyć dawki zażywając to i to, bo się wzajemnie potęgują, ale typowy podbijacz to to nie jest. Benzo też. Zmieniają profil działania, ale przede wszystkim zażywamy je do trampka coby nie dostać padaki. hydroksyzyna jak chyba w większości opio (na nudności, wymioty i cały wyrzut histaminy) PODBIJA sedację. Ale kosztem euforii. ;)
O chuj tu chodzi? Jakieś przeterminowane były? Dodam, że brałem wtedy hydroksyzynę na sen, ale zawsze min. 8h przed Tramalem.
Czy hydro zbija działanie tramadolu? Miesiąc temu wziąłem 300mg z Dorety i mnie wygrzało jak nigdy.
Musisz również pamiętać, że tramadol czasem może po prostu nie zadziałać i chuj. A może też być tak, że faza złapie Cię dopiero na następny dzień. Tak jest i tyle. Więc bez opamiętania nie zwiększaj dawek jak czujesz, że nie działa.
Rośnie potwornie szybko przy nieumiejętnym stosowaniu, a magia znika równie szybko.
suchysuchy pisze:W ile się zbija tolerancję? 800mg dopiero działa.
Zależy od wielu czynników, przede wszystkim od organizmu, a jak wiadomo każdy ma inny.
Mi np. Wystarczył miesiąc
Możesz jeszcze zażyć małą dawkę jakiegoś antagonisty NMDA, tylko nie DXM. One czasowo zmniejszają tolerancję
Co do 4problemyzpytaniami: czy ta "magia" ujdzie bezpowrotnie nawet jeśli raczyłem się przerwą?
Jak piszesz, że 800 mg dopiero działa to coś kiepsko to widzę. :D
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?