Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 76 / 13 / 0
@hubii nie koniecznie przestanie, ostatnio widziałem, że niektórzy lekarze potrafią pisać kilkanaście opakować medikinetu na miesiąc jednej osobie. Nie jest to zbyt dobre dla zdrowia...
  • 1344 / 270 / 0
no zgadzam sie - niekoniecznie 120mg przestanie bombić inhibitor tak szybko, nie znam dawek dokladnie,
ale siana chyba sporo,
120mg, takie 3 solidne ściechy...? %-D

edit:
08 czerwca 2026kamex pisze:
ostatnio widziałem, że niektórzy lekarze potrafią pisać kilkanaście opakować medikinetu na miesiąc jednej osobie. Nie jest to zbyt dobre dla zdrowia...
no sam się zastanawiam czy psychiatrą nie zostać, połowa leków silnie uzależnia, dobre siano pewnie

MPH to nie królowa %-D bez przesady, ale lipa może się pojawić
  • 44 / 2 / 0
Mam pytanie bo miałem w huj dobry seks ale jaja mnie napierdalaja! Co zrobić aby przestały? ale ogień te czougowe wakacje ale sprawa na poważnie!
Powinniśmy iść w nootropy co będą mogły uzyskać najlepszą wersję ciebie wyciągną potencjał naprawią na ile da się wadliwe geny , ultimate human
  • 112 / 9 / 0
Patrz czy nie puchną czy cos i nie wal konia i nie miej seks przez jakis czas. Pozdrawiam
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.