Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 76 / 13 / 0
@hubii nie koniecznie przestanie, ostatnio widziałem, że niektórzy lekarze potrafią pisać kilkanaście opakować medikinetu na miesiąc jednej osobie. Nie jest to zbyt dobre dla zdrowia...
  • 1344 / 270 / 0
no zgadzam sie - niekoniecznie 120mg przestanie bombić inhibitor tak szybko, nie znam dawek dokladnie,
ale siana chyba sporo,
120mg, takie 3 solidne ściechy...? %-D

edit:
08 czerwca 2026kamex pisze:
ostatnio widziałem, że niektórzy lekarze potrafią pisać kilkanaście opakować medikinetu na miesiąc jednej osobie. Nie jest to zbyt dobre dla zdrowia...
no sam się zastanawiam czy psychiatrą nie zostać, połowa leków silnie uzależnia, dobre siano pewnie

MPH to nie królowa %-D bez przesady, ale lipa może się pojawić
  • 47 / 3 / 0
Mam pytanie bo miałem w huj dobry seks ale jaja mnie napierdalaja! Co zrobić aby przestały? ale ogień te czougowe wakacje ale sprawa na poważnie!
Powinniśmy iść w nootropy co będą mogły uzyskać najlepszą wersję ciebie wyciągną potencjał naprawią na ile da się wadliwe geny , ultimate human
  • 112 / 9 / 0
Patrz czy nie puchną czy cos i nie wal konia i nie miej seks przez jakis czas. Pozdrawiam
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 366 / 44 / 0
Hej, wyjebałem się fizycznie w 1,4-BDO, choruje na padaczkę i 3 godziny po ostatniej polewce łapią mnie drgawki, za godzinę idę do lekarza rodzinnego przegadać wyniki badań, pytanie brzmi czy przyznawać mu się do zaistniałej sytuacji i czy mam szanse dostać klonazepam/baklofen na odstawienie i parę dni zwolnienia lekarskiego? Trochę się boje przyznawać
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 366 / 44 / 0
Nic nie wypisał
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.

Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze

33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.