Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 84 / 15 / 0
@hubii nie koniecznie przestanie, ostatnio widziałem, że niektórzy lekarze potrafią pisać kilkanaście opakować medikinetu na miesiąc jednej osobie. Nie jest to zbyt dobre dla zdrowia...
  • 1344 / 270 / 0
no zgadzam sie - niekoniecznie 120mg przestanie bombić inhibitor tak szybko, nie znam dawek dokladnie,
ale siana chyba sporo,
120mg, takie 3 solidne ściechy...? %-D

edit:
08 czerwca 2026kamex pisze:
ostatnio widziałem, że niektórzy lekarze potrafią pisać kilkanaście opakować medikinetu na miesiąc jednej osobie. Nie jest to zbyt dobre dla zdrowia...
no sam się zastanawiam czy psychiatrą nie zostać, połowa leków silnie uzależnia, dobre siano pewnie

MPH to nie królowa %-D bez przesady, ale lipa może się pojawić
  • 60 / 5 / 0
Mam pytanie bo miałem w huj dobry seks ale jaja mnie napierdalaja! Co zrobić aby przestały? ale ogień te czougowe wakacje ale sprawa na poważnie!
Czuję,że żyje! Time for chaos!
  • 115 / 9 / 0
Patrz czy nie puchną czy cos i nie wal konia i nie miej seks przez jakis czas. Pozdrawiam
I'm a fan of pro-ana nation
I do them drugs to stop the f-food cravings

~Lana Del Rey "Boarding school"
  • 377 / 48 / 0
Hej, wyjebałem się fizycznie w 1,4-BDO, choruje na padaczkę i 3 godziny po ostatniej polewce łapią mnie drgawki, za godzinę idę do lekarza rodzinnego przegadać wyniki badań, pytanie brzmi czy przyznawać mu się do zaistniałej sytuacji i czy mam szanse dostać klonazepam/baklofen na odstawienie i parę dni zwolnienia lekarskiego? Trochę się boje przyznawać
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 377 / 48 / 0
Nic nie wypisał
Świat się zmienia, słońce zachodzi a wódka się kończy.
  • 1002 / 99 / 0
Hey,
Chyba na pewno przyjebałem za dużo koksu ( i.v. i szczury ) , muzyka zniekształcona , serce napierdala , robie 10 rzeczy na raz ale czuje się nie za dobrze , jak powinienem po koksie.
Benzo ? mam klony dwójki, pregabę, kwetiapinę i pół apteki.
[H]R Crew
  • 125 / 30 / 0
@DeWitteEngel Hej, benzo w jakiejs dawce minimalnej leczniczej, ew. w dawce dopasowanej do twojej tolerancji, jesli masz takową tolerke juz wyrobioną, zbije stimy i osłabi faze zdecydowanie mocno. Ja na twoim miejscu zjadlabym klona w takowej dawce podjęzykowo i powinno być ok, testowałam na sobie przy przedawkowaniu stimow I bylo git. Neuroleptyków ze stimami bym nie łączyła (obczaj zespol pozapiramidowy).
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
  • 1002 / 99 / 0
@draculaura
Dzięki, na początku objawów od razu dwójka klona poleciała i pregaby sporo 1200mg .. tak. ) Zaraz blanta skręcę tylko łapy mi się trzęsą jak pojebane. No i zimno / ciepło na przemian.
Dziękuję <3 Jak nie zapomnę to zamelduję się. Dzięki wielkie

[highlight]EDIT:[/highlight]
Średnio, że zostało mi tego trzy sztuki w grudzie. Nie wyjebie tego
[H]R Crew
  • 125 / 30 / 0
Nie ma sprawy, kwestia uspokojenia sie i pełnego wczytania lekow, odpal jakis film i postaraj sie zrelaksować, dobrej nocy
:nos: dzieki [h] za moje M <3 :nos:
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda

Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).

Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat

Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.

Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie

Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.