Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
ruzamka1 pisze:Jaka dawka może być niebezpieczna?
Na pierwszy raz polecałabym 300 (najlepiej z zabezpieczeniem w postaci klonów, bądź innych benzodiazepin) powinno być w sam raz, chyba że masz niski próg padaczkowy...
#mops
jesc 2 czy odrazu 450mg? Nie mam benzo
I pytanie czy tramiec wgl jest w tabsach po 150mg? I czy cena jest ok?
belejaki pisze:A po tramcu dostaje sie padaczki, czy po prostu calemu sie trzesie jak po b-f??
Napad drgawkowy z możliwą utratą przytomności. Tak, dostaje się padaczki. Wyjaśniałam kiedyś cały ten mechanizm na poziomie komórkowym i obwodowym.
Ok to walne 2 tabsy, jc mozna dorzucac?
Odsyłam:
napady-drgawek-tramadolu-t15286.html
#mops
Handel i handelek.
#mops
Blue_Berry pisze:
Napad drgawkowy z możliwą utratą przytomności. Tak, dostaje się padaczki. Wyjaśniałam kiedyś cały ten mechanizm na poziomie komórkowym i obwodowym.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne
Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.