Syntetyczny opioid o niewybiórczym działaniu na receptory opioidowe.
Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 292 / 31 / 18
@up jeżeli weźmiesz bez benzodiazepin musisz się liczyć z tym, że może wystąpić atak padaczki. Nie ma określonej dawki, którą jednoznacznie można uznać za niebezpieczną. Na pierwszy raz proponuję do 300 mg.
"Nie wierzę w to, że miłość ma tysiące obcych imion.
I że dziś są uświęceni, którzy chcieli za nią ginąć.
Jest tak wiele powodów do życia z heroiną,
Ale żaden nie prowadzi nas do upojenia chwilą."
  • 486 / 27 / 0
ruzamka1 pisze:
Jaka dawka może być niebezpieczna?
Każda. Są tacy, którzy przy 300mg dostaną padaczki, a są jednostki które mogą walić gram, nawet bez benzo i nic im się nie stanie. Trampek to loteria, za bezpieczną dawkę bez bez benzo uznaje się 400mg.
Na pierwszy raz polecałabym 300 (najlepiej z zabezpieczeniem w postaci klonów, bądź innych benzodiazepin) powinno być w sam raz, chyba że masz niski próg padaczkowy... :*)
ciris@tutanota.com
  • 1874 / 96 / 127
Sluchajta dzis bede tramca jadł kolega mi da 3 tabletki po 150mg za 10zł, to rozumiem, ze jesc 2 czy odrazu 450mg? Nie mam benzo kodeina mnie klepie 450mg+, mocarny mak 250g robi tak se. I pytanie czy tramiec wgl jest w tabsach po 150mg? I czy cena jest ok? Ja mysle, ze wala by nie robil ale sie wole was spece spytac. %-D
wolna molekula
#mops
  • 2652 / 385 / 0
jesc 2 czy odrazu 450mg? Nie mam benzo
Jak chcesz się narażać na padakę, to możesz spokojnie wziąć 450mg. Jeśli nie - to ruszysz pustym łbem i wpierdolisz mniej.

I pytanie czy tramiec wgl jest w tabsach po 150mg? I czy cena jest ok?
Tramal retard 150mg 30szt lub 50szt w opakowaniu. Cena 31-53zł.
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
A po tramcu dostaje sie padaczki, czy po prostu calemu sie trzesie jak po B-F?? Bo po B-F jak polecialem to kazdy moj miesien drgal. Ok to walne 2 tabsy, jc mozna dorzucac? Sory za durne pytania ale tramcem pierwszy raz sie zajme.
wolna molekula
#mops
  • 2652 / 385 / 0
belejaki pisze:
A po tramcu dostaje sie padaczki, czy po prostu calemu sie trzesie jak po b-f??
Nie będę pisać czegoś, co było omawianie 445629464 razy na tym forum, w tym dziale.

Napad drgawkowy z możliwą utratą przytomności. Tak, dostaje się padaczki. Wyjaśniałam kiedyś cały ten mechanizm na poziomie komórkowym i obwodowym.
Ok to walne 2 tabsy, jc mozna dorzucac?
Zawsze można, jeśli tylko ma się ochotę na padaczkę. Odstępy czasowe Cię nie uchronią. Po 2 tabletkach będzie cacy, po 3 cacy, po 4 cacy, po piątej bach na ziemię i budzisz się z pianą na ustach i kutasem na czole.

Odsyłam:
napady-drgawek-tramadolu-t15286.html
Uwaga! Użytkownik Blue_Berry jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
Dobra dzieki Jagódko, to wezme 2 bo koles pewnie mowiac, ze 3 wpierdziela nie pokruszone retardy. Jestem ciekaw tego tramca jak na opio wraka przystalo %-D Te 150mg co zostanie to dorzuce se do butyru za kilka dni.
wolna molekula
#mops
  • 2652 / 385 / 0
Nie wiesz nawet, jaki to tramal. Zagraniczne sorty też są po 150mg. Jest np. Tramal'SR 150mg 20szt, czy tramadol"Mepha retardy 10szt. Zależy skąd ma. Możesz Ci nie pokazać opakowania, tylko blistry lub tableteczki w woreczku i Twoje ćpuńskie ego będzie zmuszone zaufać na słowo. Jeśli to jest polski trampek, to mógł kupić po znajomości za mniej, a sprzedaje za więcej itd. itp.

Handel i handelek.
  • 1874 / 96 / 127
Nie no mam wyjebane czy se przytnie te kilka zlotych. Wiadomo, ze sprzedaje po wiekszej cenie. A i tak dyszka za 450mg wydaje mi sie byc uczciwa cena, skoro na raz i tak 2/3 tego pochlone. U mnie za klony kiedys jeden typ sral 5 zl za 2mg wiec %-D
wolna molekula
#mops
  • 1824 / 104 / 20
Blue_Berry pisze:

Napad drgawkowy z możliwą utratą przytomności. Tak, dostaje się padaczki. Wyjaśniałam kiedyś cały ten mechanizm na poziomie komórkowym i obwodowym.
Dałabyś radę zarzucić linkiem?
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.