Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 3245 / 622 / 0
Jak jesteś ubezpieczony to idz na sor na zastrzyk przeciwtężcowy. Dadzą ci jak opowiesz OCB. A jak Ci nie dadzą to dziwne że nie dadzą.
Uwaga! Użytkownik Verbalhologram nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 559 / 2
30 maja 2024Maly Miki pisze:
Można mieszać mefa z Sildenafil Actavis albo Erlis?
Nie.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 201 / 31 / 0
31 maja 2024Verbalhologram pisze:
Jak jesteś ubezpieczony to idz na sor na zastrzyk przeciwtężcowy. Dadzą ci jak opowiesz OCB. A jak Ci nie dadzą to dziwne że nie dadzą.
nie mam jak sie dostac, ale z tego co widze to nie ma zadnego obrzeku i wgl wiec chyba bedzie gitara
dawka czyni truciznę
  • 117 / 23 / 0
Pekla mi zyla na bicepsie, prawdopodobnie przez 3cmc iv i leki przeciwzakrzepowe.
Pol ramienia od barku do lokcia mam czerwone, gorące i potezny obrzęk.
Nalezy iść z tym do lekarza czy samo sie wchlonie?
  • 454 / 179 / 0
@KrysztalowyChopak raczej lepiej żeby lekarz to zobaczył, bo wskazuje to na duży stan zapalny.
  • 4 / / 0
mialem podobny problem, czekanie nie pomagalo takze raczej nie zwlekac i udac sie do lekarza
  • 19 / 4 / 0
06 czerwca 2024KrysztalowyChopak pisze:
Pekla mi zyla na bicepsie, prawdopodobnie przez 3cmc iv i leki przeciwzakrzepowe.
Pol ramienia od barku do lokcia mam czerwone, gorące i potezny obrzęk.
Nalezy iść z tym do lekarza czy samo sie wchlonie?
Wylew krwi miałeś niezły.
Wiesz, ja z wykształcenia jestem lek weterynarii, jak się skończyło?
  • 117 / 23 / 0
Nigdzie z tym nie bylem, jesli wszystko sie zakonczy zdam relację. Poki co obrzęk zszedł został krwiak (twarda kulka) wielkosci pilki tenisowej.
  • 1 / / 0
Potrzebuje się dopytać o parę rzeczy a mianowicie zacząłem brać piko ale moja głowa tak mi nakręca na banie ze to hit ostatnio zadzwoniłem na 112 z objawami zawału okazało się ze to zwykłe zatrucie i żadnego zawału nie ma (zaznaczam ze mam nadciśnienie i to mi po prostu siadło na głowę) i nie wiem jak się z tym uporać bo mimo to ze ja wiem że to jest problem w głowie to ja to odczuwam na żywo a jeżeli by się naprawdę stało tak ze coś mi będzie to będę się wachal czy dzwonić czy nie z góry dziękuję
  • 5 / 2 / 0
@Max65272404
Nie ćpaj lepiej tego, dla własnego dobra. Jeśli czujesz, że może stać Ci się coś złego to zawsze lepiej zadzwonić i zapytać o pomoc bo możesz już nigdzie nie zadzwonić.
Dobrze wiemy co jest złe, a co dobre.
Nie zalecamy niczego i nie namawiamy do jakichkolwiek zachowań.
Każdy wie jaki ma cel i jakimi środkami zmierza do jego realizacji.
Rób co chcesz, ale tylko wtedy gdy wiesz po co to robisz.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?