31 maja 2024Verbalhologram pisze: Jak jesteś ubezpieczony to idz na sor na zastrzyk przeciwtężcowy. Dadzą ci jak opowiesz OCB. A jak Ci nie dadzą to dziwne że nie dadzą.
Pol ramienia od barku do lokcia mam czerwone, gorące i potezny obrzęk.
Nalezy iść z tym do lekarza czy samo sie wchlonie?
06 czerwca 2024KrysztalowyChopak pisze: Pekla mi zyla na bicepsie, prawdopodobnie przez 3cmc iv i leki przeciwzakrzepowe.
Pol ramienia od barku do lokcia mam czerwone, gorące i potezny obrzęk.
Nalezy iść z tym do lekarza czy samo sie wchlonie?
Wiesz, ja z wykształcenia jestem lek weterynarii, jak się skończyło?
Nie ćpaj lepiej tego, dla własnego dobra. Jeśli czujesz, że może stać Ci się coś złego to zawsze lepiej zadzwonić i zapytać o pomoc bo możesz już nigdzie nie zadzwonić.
Nie zalecamy niczego i nie namawiamy do jakichkolwiek zachowań.
Każdy wie jaki ma cel i jakimi środkami zmierza do jego realizacji.
Rób co chcesz, ale tylko wtedy gdy wiesz po co to robisz.
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?