31 maja 2024Verbalhologram pisze: Jak jesteś ubezpieczony to idz na sor na zastrzyk przeciwtężcowy. Dadzą ci jak opowiesz OCB. A jak Ci nie dadzą to dziwne że nie dadzą.
Pol ramienia od barku do lokcia mam czerwone, gorące i potezny obrzęk.
Nalezy iść z tym do lekarza czy samo sie wchlonie?
06 czerwca 2024KrysztalowyChopak pisze: Pekla mi zyla na bicepsie, prawdopodobnie przez 3cmc iv i leki przeciwzakrzepowe.
Pol ramienia od barku do lokcia mam czerwone, gorące i potezny obrzęk.
Nalezy iść z tym do lekarza czy samo sie wchlonie?
Wiesz, ja z wykształcenia jestem lek weterynarii, jak się skończyło?
Nie ćpaj lepiej tego, dla własnego dobra. Jeśli czujesz, że może stać Ci się coś złego to zawsze lepiej zadzwonić i zapytać o pomoc bo możesz już nigdzie nie zadzwonić.
Nie zalecamy niczego i nie namawiamy do jakichkolwiek zachowań.
Każdy wie jaki ma cel i jakimi środkami zmierza do jego realizacji.
Rób co chcesz, ale tylko wtedy gdy wiesz po co to robisz.
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Szokujące zatrzymania! Ksiądz i lekarz zamieszani w narkobiznes
Ponad 150 tysięcy tabletek i ampułek, fentanyl, morfina, fikcyjne recepty i miliony złotych poza systemem bankowym. Śledczy rozbili zorganizowaną grupę przestępczą działającą w całej Polsce, która przez lata dystrybuowała nielegalne leki i narkotyki z wykorzystaniem darknetu, kurierów i „słupów”. Wśród zatrzymanych są m.in. lekarz oraz duchowny.
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.