Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 778 / 51 / 1
Pregabalina dzieli tolerancje z benzodiazepinami? Wziąłem 450 mg tego specyfiku, i nie poczułem kompletnie nic. Kojarzę, że kiedyś po 600 miałem jakąś krzywą jazdę, tym razem nie poczułem kompletnie nic. Też nie zupełnie wiem, czego się po tym spodziewać .
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 1301 / 260 / 0
27 września 2020acylowac27 pisze:
Próbował ktoś fasoracetamu na odstawkę pregi? Ma to sens?
Tak niby, ktoś o tym pisał.

EDIT:
24 sierpnia 2020dash pisze:
Przede wszystkim nie odstawiaj cold turkey. Najpierw tniesz dobowe dawki. Np. 2 dni 1g, kolejne 2 dni 0,5g, potem co drugi dzień 0,5g i.t.d. Musisz sobie dostosować do Twojego organizmu. Ważne żeby nie podwyższać dawki tylko trzymać się ostatniej. Dopiero jak zejdziesz do zera zacznij brać pregabalinę. Do tego koniecznie zaopatrz się też w fasoracetam i agmatynę i zrób sobie nimi kurację 2-3 tygodniową. Faso jest drogie ale przy odpowiednio dobranej dawce, razem z agmatyną praktycznie niweluje objawy odstawienne.
07 września 2020BladziuchnyStrach pisze:
Gdy pojdzie prega daj sobie 3-4 tygodnie i zabierz sie za baklo - kup fasoracetam i cokolwiek co upreguluje gaba-b nie zapominajac o antyhistaminie. Chcesz nie wygladac jak roztrzęsiony żul po pol roku na alko? Tnij swoim tempem, żadnych piwek i ekstra benzo, po takim czasie na takich dawkach skręt bedzie do hospitalizacji jak pojedziesz za szybko.
  • 1223 / 487 / 0
27 września 2020Retrowirus pisze:
Prosze o info w sprawie interakcji pregaby z:
- koda
- zolpidem
-baklofen
- no i kotem :)
-gabapentyna
z pierwszymi trzema na pewno 0 interakcji (sprawdzone wielokrotnie na sobie) tych dwóch ostatnich nie jestem pewien bo nigdy nie brałem ale obstawiam że też nie, prega jest przyjazna do mixów.
  • 904 / 184 / 0
Gabapentyna? To starsza, mniej stabilna i słabsza siostra pregabaliny. 3600mg gabapentyny = 600mg pregi w przybliżeniu (max dawki dobowe np). Tak jak walnąć 200ml wódki i zapić 4% piwem. Dokladajac gabapentyne windujesz tolerkę na pregę.
  • 3455 / 1123 / 0
Żeby praktyka lekarska miała ręce i nogi przynajmniej na papierze - stosuje się miksy maksymalnych dawek pregi (jeśli te nie wystarczają) z gabapentyną - BARDZO DOBRY efekt, polecam.
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 34 / 6 / 0
Nie wiem jak to można ćpać a co dopiero się tym leczyć. U mnie, ten lek eliminuje prawie wszystkie emocje i ochotę na kontakt z kimkolwiek. Dodatkowo zamraża mimikę twarzy do tego stopnia, że po pregabalinie można się dosłownie patrzeć w jeden punkt i nie mieć ochoty na cokolwiek innego. Z ubocznych efektów doświadczyłem chyba wszystkich jakie można, łącznie z utratą wzroku
Uwaga! Użytkownik animalplanet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 778 / 51 / 1
Zgodzę się co do tej mimiki, twarz trochę jakby skamieniała. U mnie ten specyfik powoduje spluszowienie. Staje się bardziej uczuciowy, rozmowa z bliskimi jest przyjemniejsza. Jestem bardziej wyrozumiały i cierpliwy . Zdziwiłem się trochę czasem ładowania, bo zaczęło działać dopiero po 2 godzinie od przyjęcia. Być może nie sama prega tak na mnie podziałała, bo wrzuciłem jeszcze 0,5 mg alpry pod język. Zwyczajnie, żeby uciszyć głód. Normalnie tej dawki nie czuje, ona po prostu zabija "skręta"
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 1664 / 301 / 0
Prawda, że pregaba może do pełni efektów dojść po 2 godzinach, nawet przy podaniu w nochal - po prostu nos jest w stanie przyjąć pewną ilość, a reszta pójdzie spływem. Temu też większe dawki trzeba dzielić. Co do twarzy, to przy większej porcji rozluźnia mięśnie twarzy i dlatego ma się charakterystyczny wyraz twarzy, jak po innych GABAergikach. Wiem, bo sam wczoraj z taką gębą wróciłem do domu %-D
@BladziuchnyStrach gabapentynoidy to grupa, która zasługuje, na więcej badań. Skoro pregabalina powstała jako ulepszona siostra gabapentyny, to może da się uzyskać jeszcze bardziej skuteczne (czytaj: dobre do ćpania %-D) pochodne. Na przykład - https://en.m.wikipedia.org/wiki/Mirogabalin jest obecnie testowana w Japonii. Może oprócz potencjału leczniczego będzie mieć również interesujący nas potencjał? Czas pokaże. Badania kliniczne trwają długo w przypadku leczenia takich chorób, jak zespół niespokojnych nóg czy bóle neuropatyczne.
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
  • 115 / 16 / 0
Biore pregabaline jakiś rok, jakieś 2 tygodnie na dawce 600mg/doba. Dziś jestem jeden dzień bez tabletek, jutro po 17tej będe miał dopiero dostęp. Dopadnie mnie jakaś deprecha/nasilone lęki przez ten czas? Jak narazie to straszną pustke czuje....
  • 1941 / 194 / 0
Mam pytanie.

Pregabalina wychodzi w testach na obecność narkotyków? Chodzi mi głównie o te przed przyjęciem do ośrodka dla uzależnionych.
Take DXM and Be Happy
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces

Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.