Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
Ja rozumiem że powody z rejonu traumatologii urazówki są wskazaniem ale chociaż dałby ci plaster co by zmniejszyć ryzyko. Według mnie to trochę się przyczynił do podtrzymywania twojego pożaru. Mówiąc krótko poddałbym w wątpliwość primum non nocere.
A tego klona to ciekawe po co i na co... Pewnie żeby zmieszać w jednej pompce co? I tym lekarzem był diler pierwszego kontaktu?
Nie no, luzik brachu, mówię to z przymrużeniem oka ale jeśli faktycznie tak było to ja nie wiem co mają ci lekarze w głowie. Chociaż z drugiej strony – pacjent – narkoman to kłamca i oportunista.
Jeśli wcześniejsze zażywanie morfiny i oksy było regularne, weź pod uwagę że poprawiało twój nastrój i działało niejako antydepresyjnie, Jeśli można tak powiedzieć.
buprenorfina ma silniejsze powinowactwo jest częściowym agonistą, przebija inne opio.
Więc może przez to czujesz że masz gorszy nastrój – bupra wykopała twój dobry nastrój pochodzenia morfinowego z miejsca
Zażywać bupre po Majce – spoko ale odwrotnie to już jest niestety bez sensu.
Teraz będziesz musiał czekać i robić przerwę zanim ewentualnie wrócisz do poprzednich.
Ale bupra nie jest zła, po prostu inna.
I kurwa stosuj się do zaleceń lekarza. Tabletki są do połykania a nie do przerabiania na IV, dzizas
"Rutyna to rzecz zgubna "
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
piątek brana pierwszy raz w życiu - 6mg
sobota - 8 mg
wtorek - 2 mg
Skręt ciągnie się za mną prawie 2 tygodnie ale brałem też wcześniej około miesiąca prege na zejście z majki i tramca ( tram kilka mies ciąg).
Objawy: biegunka, całkowita aspołeczność, akatyzja - minęła 2 dni temu, brak możliwości zjedzenia czegokolwiek, kołatanie serca czy tam czucie każdego jednego uderzenia, brak odczuwania radości z czegokolwiek i deprecha. W pierwszym tygodniu jeszcze całkowity brak siły, katar i potliwość ale minęło. Wczoraj próbowałem przykryć to DHC w ilości 360mg i alprą 1mg ale prawie nic nie dało. Ogólnie ostatnie 4 dni dorzucam 1-2mg alpry i 10mg diazepamu ale niewiele daje. Podejrzewam, że to wina pregi w ilości 300 czasem 450 ale piszę żeby się upewnić (mam ogromną skłonność do uzależnień).
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
„Tysiąc jointów później” – co naprawdę dzieje się z mózgiem stałego palacza marihuany?
Brazylijska roślina jurema preta skuteczna w walce z depresją.
Brazylijska roślina jurema preta, używana od wieków w rytuałach rdzennych mieszkańców, przyciąga uwagę naukowców jako możliwy środek w leczeniu depresji. Zawiera silnie działające DMT – psychodelik, który może przynieść szybką poprawę nastroju. Choć wyniki badań są obiecujące, eksperci podkreślają, że to nie jest lek dla każdego.
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych
Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.
Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie
- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.