Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Od jak dawna łykasz ten tramal? Nie dziw się, że nie działa jeśli ładujesz oporowo te same dawki, tolerancja rośnie a efekty słabną. Takie uroki trampka. Teraz masz do wyboru:
a) Wskoczyć na wyższe dawki co zdecydowanie odradzam bo powyżej 400mg/24h występuje ryzyko ataku padaczki.
b) Odpuścić na jakiś czas w celu obniżenia tolerki, na 400mg nie uświadczysz już efektów podobnych do pierwszego razu.
I Know What Makes Me Feel Just Right
Don’t Wanna Have An Endless Fight
Jebać Duracell
blackrose pisze:
Do tej pory z opioidów miałam doświadczenie wyłącznie z kodeiną, zatem miałam wypracowane receptory opioidowe. Zarzuciłam początkowo 350 mg, po godzinie dodałam jeszcze 100. Stan, który się pojawił to podwyższony nastrój i olbrzymia chęć do działania - napisałam 2 prace zaliczeniowe, wysprzątałam pokój (na co na czysto nie miałam ochoty), nawet o 2 w nocy zasuwałam na stacje benzynową po piwo. Jedyny problem - za Chiny nie chciało mi się spać. Musiałam poratować się piwem i Clonazepamem.
Mówicie, że do 400 mg padaki się nie dostanie? To dobrze bo szkoda mi w sumie kasy na benzo.
pyziulkaaa pisze:a ja biore biore ten tramal codziennie albo co drugi dzien po 400 i nic chwiejny krok i spac sie chce bardziej no i nie ma sikania przez 10 godzin. :-/
Polecam przerwę kilku dniową gdyż tak jak kolega już wspomniał tolerancja rośnie
Ew zwiększenie dawki plus benzo
A i spróbuj po wrzucie zapodać kawkę :)
Arylcyclohex = Two Steps From Hell
I am, man !
Content and fully aware !
NieLubieZielska pisze:blackrose pisze:
Mówicie, że do 400 mg padaki się nie dostanie? To dobrze bo szkoda mi w sumie kasy na benzo.
Możesz dostać jak najbardziej.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
NieLubieZielska pisze:blackrose pisze: Nie ma czegoś takiego jest wypracowanie receptorów kurwa z tym się rodzisz. Co to za gadki w przyzwyczajanie do tramalu, że raz 100 drugi raz 200 przecież to tylko marnowanie materiału. WTF
Jak miałem cotygodniowe ciągu (zarzucałem raz na tydzien dawki od 50-200mg), zarzuciłem 550mg bez benzo i padaki nie miałęm, ale kaca takiego, że mogłem tylko leżeć, wstało sie to odrazu wymioty, zjadłbym kebab, ale z rosołkiem miałem problem.
Potem 400 z seksem z kochanką, to już rano było ze mną tak nie dobrze, że w szkole (chodziłem wtedy do liceum) sie do chwila pytali, czy jeszcze żyje
Od tego wydarzenia 200 w postaci noaxu rozpuszczonego w odwarze z cytryn okupowałem takim kacem, że nauczyciele pozwolili mi wybiegac bez pytania zwymiotować, polonistka nawet powiedziała, ze "powinienem nosić reklamówkę, bo mogę nie zdążyć do toalety"
Nie moge sobie wybaczyc, ze praktykanci do mnie przyszli w tym szpitalu, juz ja bym im dał kompendium wiedzy :wall: :wall: :wall:
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Ps. A głupi aviomarin Ci nie pomaga na mdłości? Mi po najbardziej obrzydliwym PST 2 tabsy blokują chęć rzygania na kilkanaście godzin.
NieLubieZielska - ja tam bym zobaczył przede wszystkim z czym to sie jje, w huj ciezko mi to napisać, ale przed seksem albo na mixy zostawić
Minus jest tez, sie sie rozkręca długo i najlepiej wziąć to rano (niektórzy tu polecali południe).
Co do mdłości - no biore teraz odwrotnego agoniste histaminowego (aviomarin to krok w strone sedacji nieselektywnej i problemy z oddawaniem moczu), mdłości nie mam, ale jak z małej niedowagi (60kg) udało mi sie przytyć "w mięśniach" na 80, to już żal mi wrzucać 300, bo przeciwbólowo słabo działa taka dawka (a zćpawywałem się tym w dawkach 50-200), może więc ten agonista jest zły?
Co do benzo - to chyba nie ma satysfakcjonujacej odpowiedzi na to pytanie - 2 ostatnie wziecia benzo raczej mnie w huj aktywizowały, że jak mysle o wczorajszych sytuacjach to mnie wręcz kac moralny przytłacza - skrajna wręcz chorobowa mania, ale normalnie są to leki uspokajajace i z definicji powinny wzmocnić sedacje. Naprawde, nic nie stanie sie jak jedno benzo Ci zostanie, na drugi raz proponuje w małej dawce, bo jednak po 2-4mg z kolei byłbym zgodny że raczej 24h bym przespał i obudził się dalej nie wyspny + jak po ciągu alkoholowym, ale z drugiej strony ta amitryptylina robi swoje, bo jestem jednak senny po dawkach mieszczacych sie w granicach dawkowania.
Tylko weź góra 200-300, po powrocie do tramca raz jakiś 100mg wogóle nie odczułem, a przy owym pierwszym razie to jak pisałem - 200 nie odczułem
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
Nie mogę edytować postu jeszcze, bo nie zaakceptował go moderator. Dodałem jeszcze 50mg :) Czasem odczuwam swędzenie, ale jest ono bardzo przyjemne, drapanie się jest genialne. Generalnie jako pierwszy raz z tymi 300mg uważam za bardzo udany. Nadal jestem porobiony, błogostan i jednocześnie mocna świadomość, dlatego tutaj piszę. A tak mi się przyjemnie czyta! Przeczytałem prawie cały ten temat :D
Już mod zaaptekował post. - hip
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku
24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.