Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
Mam trochę nasion chuj wie jakiego maku od babki mojego kumpla, klepiący, ale dosłownie niecałą łyżeczkę ich mam.
Scalono /Eren. Na przyszłość używaj opcji Edytuj
Jak wasze mączki w tym roku moje maia już 10cm liście na długość z 5 cm wysokości nie idą w łodygę wiadomo jeszcze z miesiąc dziś był przymrozek w donicach schowałem do domu a te w gruncie dały radę mak to silna roślina z tego co widzę nie duży był bo z minus 3 było u was też pogoda poleciała na łeb na szyję w ostatnich dniach ? Było już po 20 stopni słoneczko rosły jak na drożdżach każdego dnia ehh lato nakurwiajjj
scalono - nv13
Pytanie do osób uprawiających sorki nie drogę edytować posta,czy podkopywać ta raka chuda lodyzke co wychodzi z ziemi?czytałem że może prowadzić do chorób grzybiczych lecz sam nie wiem kładą mi się na ziemi i boję się że je wiatr połamie bo są raz w domu raz na parapecie mają trochę słonka tu wiec git te w głębie też mają ale są jeszcze dużo mniejsze doradźcie plis podkopujecie ?
Taa, w dzień parówa a zaraz potem -3 w nocy. Ale moje przeżyły
Moje zeszłoroczniaki też już duże, pisałam gdzieś w knajpie makowej. Jak odwiedzę spota w tym tygodniu dam większy update!
Jedna paczke wzialem i kielkuje ja we wacie,
[ external image ]
wiatr – złamania 3%
wiatr – tzw. “wyłożenie” 7%
susza – 25%
fitopatogeny (mączniak) – 32%
fitofagi (przędziorki) – 30%
fitofagi (ślimaki) – 3%
Ale za to w przyszłym roku to dopiero będą plony! No ale żeby tak było trzeba działać już dziś – przyszykować ziemię, nawieźć lub jakiś poplon. Polecam wszystkim, uprawa ziemi to bardzo relaksujące zajęcie. A Wam coś urosło? Nikt się nie chwali...
ps; wyjdziecie lepiej sadząc peoniowce niz danish flagi na 99%. Pomijajac juz to, ze peoniowce potrafia miec naprawde w chuj morfiny (szczegolnie te różowe, one są dobre), to jeszcze makowki są wieksze niz danish flagi (wieksza masa suchej slomy) no i jesli chodzi o dyskrecje - peoniowce są jeszcze bardziej dyskretne.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.