Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 439 / 66 / 0
Kurwa, no i przegapiłem, ale to nic, jak najszybciej się poprawię. Marzy mi sie afgańska odmiana we wlasnym ogrodku, albo te brytyjskie farmaceutyczne... Dla polaka został danish flag :(
Mam trochę nasion chuj wie jakiego maku od babki mojego kumpla, klepiący, ale dosłownie niecałą łyżeczkę ich mam.
  • 4 / / 0
Polecicie jakąś dostępna odmianę na necie teraz mega mocna do wytwarzania opium słyszałem o Izmir Bush w opisie pisali ze niska więc można ukryć dobrze i daje 20/50 główek z krzaka robił ktoś?
Scalono /Eren. Na przyszłość używaj opcji Edytuj

Jak wasze mączki w tym roku moje maia już 10cm liście na długość z 5 cm wysokości nie idą w łodygę wiadomo jeszcze z miesiąc dziś był przymrozek w donicach schowałem do domu a te w gruncie dały radę mak to silna roślina z tego co widzę nie duży był bo z minus 3 było u was też pogoda poleciała na łeb na szyję w ostatnich dniach ? Było już po 20 stopni słoneczko rosły jak na drożdżach każdego dnia ehh lato nakurwiajjj
scalono - nv13
Pytanie do osób uprawiających sorki nie drogę edytować posta,czy podkopywać ta raka chuda lodyzke co wychodzi z ziemi?czytałem że może prowadzić do chorób grzybiczych lecz sam nie wiem kładą mi się na ziemi i boję się że je wiatr połamie bo są raz w domu raz na parapecie mają trochę słonka tu wiec git te w głębie też mają ale są jeszcze dużo mniejsze doradźcie plis podkopujecie ?
  • 218 / 68 / 0
Ja nie podkopuję. Nie możesz ich czymś osłonić póki małe?

Taa, w dzień parówa a zaraz potem -3 w nocy. Ale moje przeżyły

Moje zeszłoroczniaki też już duże, pisałam gdzieś w knajpie makowej. Jak odwiedzę spota w tym tygodniu dam większy update!
lol [*]
  • 4 / / 0
Jakoś dają radę jeszcze tydzień przymrozki zejdą dziś w nocy na wschodzie -5bylo przy gruncie polecam kanał na yt łowcy burz martwię się o moje spotowe bo trochę się nanosiłem w tym roku ziemi wody aby wykiełkowały dodam zdj jak się maja odmiana lokalna kilka lat temu przygarnięta i tak sobie lecę na własne potrzeby co roku z farcikiem mordki w tym roku przyda się bo maj najgorszy od kilku lat w tym rokuEren dodaj dodaj jak sie tam trzymaja
  • 584 / 81 / 0
Troche paczek mi wpadlo z nieba, 5x danish flag tych malych i wiatr rozwial %-D To moje pierwszze maki jestem ciekawy co mi z tego wyjdzie,
Jedna paczke wzialem i kielkuje ja we wacie,
Jestem dość trudny.
  • 439 / 66 / 0
Tu sadzilem kerfa 2810, niby klepie ale seria w serii. Ja mam za duza tolerke zeby poczuc czy w ogole zadziałał, wiec sie schizuje, że niskomorfinowiec, no ale jak by to tak. W kazdym razie, czy 20 maja to za pozno na maki czy nie? Chyba powinny do sierpnia dojrzec calkiem prawda? A, i tak wyglada ten kerf, wiem, ze musze przerzedzić ale nie wiem jak sie do tego zabrać. Moge nożyczkami, żeby korzeni innych roslin nie uszkodzic? tu fota.

[ external image ]
  • 72 / 39 / 3
Byłem kilka dni w delegacji - wracam, a tu szok i niedowierzanie. Trochę popadało i od razu widać, że roślinom to służy. Takie mam wrażenie, że w tym czasie te piękne kwiaty zanotowały przyrost masy zielonej 50% i więcej. Bardzo ładnie to wygląda.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jeszcze płynę, ale kra nade mną zamarza...
  • 4 / / 0
Siemanko pany i panienki piękne kwiatki Tomasz u mnie mączniak kilka odrostów poraził ale już sytuacja opanowana dzięki gnojowce naprawdę działa cuda i dodaję wigoru jeśli chodzi o wzrost mam wrażenie jeden z przyzimowanych już był poddany konsumpcji pierwszy strzał opium w tym sezonie to jest to hehe reszta w 90 proc się otworzy na dniach bo zwisa już się prostują u to widać gdzieniegdzie opadły płatki jak myślicie walić im pk 13 /14? Wiem że to nie cannabis ale kusi mnie aby walnąć im może zwiększy to plon co myślicie jakie odnosicie wrażenie nawożenie dużo daje jak ma się w miarę git glebę? Szczerze w tym sezonie pierwszy raz nawożę rok temu się nie spuszczałem lałem sama wodę po macoszemu traktowałem i wyszło też gitara ale w tym roku widzę grubsza łodygę więcej odrostów bocznych bardziej jak choinka wyglądają niż badyle zeszło roczne podzielcie się doświadczeniami życzę wam aby ciekło jak z kranu hehe ogólnie w cieply dzień chujnia gęste leci polecają nacinać rano czy mozna wieczorem chodzi tu o temperaturę jak sądzę ale czy równie dobrze można wieczorem jak słońc zajdzie i trochę się ochłodzi?
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Artykuły
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...